Carmen Brumă, alimentația în POST. 3 greșeli care duc la creșterea în greutate

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Brumă, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Brumă, sursa instagram

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai mari greșeli alimentare care duc la creșterea în greutate, în Postul Paștelui.

Carmen Brumă a vorbit despre greșelile alimentare făcute în Postul Paștelui, care duc și la creșterea în greutate. Una dintre ele este excesul de carbohidrați. De asemenea, uleiul vegetal poate aduce câteva kilograme în plus, dacă este consumat în cantități mai mari.

 

”1.Prima greșeală a multor persoane care constată că s-au îngrășat în post este excesul de carbohidrați simpli provenind din dulciuri, produse de patiserie de post, fructe confiate etc.

2.Cantitatea mare de grăsimi. Uleiurile vegetale sunt folosite de multe ori în post în cantități mult prea mari. O lingură de ulei are aproximativ 100 calorii , dacă îl pui cu sticla peste o salată sau alt preparat, faci 2 rotocoale cu sticla și ai lejer 3 linguri, adică 300 calorii, doar din ulei. Ideal este să folosești spray-ul pentru ulei pentru a diminua cantitatea de ulei din mâncare.

3.Folosirea în exces a produselor ultraprocesate de post gen șnițele de post, hamburger de post, chiftele de post etc. Acestea conțin cantități mari de grăsimi și de multe ori și zahăr”, a explicat Carmen Brumă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel