Carmen Brumă, adevărul despre relația cu Mircea Badea. Ce părere are vedeta despre infidelitate

Data publicării:
Carmen Bruma și Mircea Badea
Descriere foto: Carmen Bruma și Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de peste 20 de ani, dar țin totul departe de lumina reflectoarelor. 

Chiar dacă se iubesc încă din anul 2000, Carmen Brumă și Mircea Badea s-au afișat pentru prima oară abia după 8 ani de relație. Cei doi au și un băiețel împreună, în vârstă de 7 ani, dar nu au ajuns încă în fața altarului și preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. 


Carmen Brumă a vorbit deschis despre infidelitate: „Nu există așa ceva”


„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice


”Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui?


Niciodată nu-l sun să-l întreb ”Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a declarat Carmen Brumă pentru Antena Stars.


Cum s-au cunoscut Mircea Badea și Carmen Bruma


Potrivit ele.ro, Mircea Badea și Carmen Bruma s-au cunoscut în 1998. Cel care le-a făcut cunoștință a fost Mihai Mitoșeru. În ’99, au devenit colegi de muncă. Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea “Noaptea târziu”. Relația lor de dragoste a început în 2000, dar au recunoscut că formează un cuplu abia după 8 ani, cand au fost surprinși plimbându-se de mână pe plajă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel