Carlos Marin a murit. Artistul era infectat cu COVID-19/ VIDEO

Data publicării:
Carlos Marin, sursa instagram
Descriere foto: Carlos Marin, sursa instagram

Artistul Carlos Marin s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani, după ce s-a îmbolnăvit pe 8 decembrie de coronavirus. 

Carlos Marín, cântăreţ spaiol membru al grupului Il Divo, a murit la vârsta de 53 de ani, după ce a pierdut lupta cu virusul ucigaș din China. Regretatul artist a fost diagnosticat cu Covid-19. Ulterior, acesta a fost internat la terapie intensivă într-un spital din Manchester, intubat şi în comă indusă, potrivit TVE. În urma diagnosticului primit de el, concertele programate pentru iarna aceasta fuseseră mutate în vara anului viitor.

Vestea tristă a fost făcută pe rețelele de socializare.

„Cu sufletul greu vă anunţăm că prietenul şi partenerul nostru Carlos Marín a murit. Prietenii, rudele şi fanii îi vor simţi lipsa. Nu va mai exista o altă voce şi un spirit ca ale lui Carlos”, a fost anunțul de pe Twitter.

Şi fanii artistului au transmis mesaje emoţionante pe reţelele de socializare: „Cu inima frântă pentru voi toți, ce veste incredibil de tristă. Nu am reușit să văd niciodată Il Divo live, dar am fost întotdeauna un fan al muzicii frumoase pe care ați produs-o. Îmi pare atât de rău și mă rog pentru prietenii și familia lui și pentru toţi cei care l-au iubit.”/ „Literalmente nu am cuvinte. Atât de întristat și șocat. Este atât de trist. Rugăciunile mele se îndreaptă către familia și prietenii lui. Atât de sfâșietor. A plecat prea devreme”/ „OMG, nu pot să cred această veste tristă, am fost la Brighton sâmbătă, 4 decembrie şi am urmărit spectacolul lor uimitor”/ „Odihnește-te în pace Carlos”.

 

Marín, care a fost actor în diverse musicaluri, a devenit parte din proiect în 2003, alături de Urs Bühler, Sébastien Izambard şi David Miller.   Au lansat până în prezent nouă albume de studio, de la omonimul „Il Divo” (2004) până la cel mai recent, „For Once In My Life: A celebration of Motown” (2021), care au fost vândute în aproximativ 40 de milioane de copii în întreaga lume.   Solo, Marín a lansat anul trecut discul „Portrait”, pe care a înregistrat şi o versiune a „Bohemian Rhapsody” a trupei Queen.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel