Carla Munteanu i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent cu momentul său: „E o artă dificilă pentru o fată”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Carla Munteanu i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent cu momentul său.

Carla Munteanu are 15 ani, este din București și e elevă în clasa a IX-a. Tânăra este pasionată de breakdance și se antrenează zilnic pentru a fi cât mai bună. Participând la concursuri naționale, cât și internaționale, Carla și demonstrat talentul.

Carla Munteanu a mai fost la Românii au talent în sezonul 9, iar acum a revenit pe scena celebrului show de televiziune pentru a câștiga. Adolescenta, care este campioană națională la breakdance, a impresionat juriul și publicul cu mișcările sale uimitoare.

Andi Moisescu: Superb.

Andra: Foarte tare.

Andi Moisescu: Ești excepțională. E o artă destul de dificilă pentru o fată acest dans urban. Trebuie să fii o fire foarte sportivă, să te învârți în cap, să stai în blocajele alea, adică e nevoie de multă forță la mijloc și tu cumva ai reușit să faci lucrurile astea fără să pierzi din grație, ceea ce mi se pare absolut excepțional.

Andi Moisescu: Ești foarte tare, ești excepțională, ești fenomenală.

Te-ar putea interesa și: Golden Buzz pentru Violeta Botezatu, la Românii au talent. A fost un moment unic în istoria emisiunii

Dragoș Bucur: Eu te-am urmărit zâmbind tot momentul. E foarte mișto. Dă o energie bună și ce ai făcut tu a fost exact cât trebuia, justificat pe ritmul mișcării. Bravo.

Mihai Bobonete: Combinația de hip-hop și street dance la mine rezonează cu Simplu, Paraziții și B.U.G. Mafia. Așa am crescut înainte ca Smiley să-și cânte despărțirile până la Gina.

Te-ar putea interesa și: „Duo In Motion”, cuplul care a lăsat juriul de la Românii au talent cu gura căscată: „Nu am mai văzut așa ceva!”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel