Care sunt tehnicile corecte de decolorare, atunci când vrei să-ți deschizi nuanța părului? Olga Barcari îți spune toți pașii: „Se poartă culori calde, nuanțe de peach, rose sau perlate”

EXCLUSIV

Fie că îți dorești o schimbare radicală sau îți dorești să păstrezi cât mai mult din nuanța naturală de șaten, trebuie să ții cont, întru totul, de sfaturile hairstylistului, pentru ca rezultatul să fie unul benefic părului tău. Totuși, un pas este că, odată cu alegerea decolorării părului, trebuie să afli și dacă este cea mai potrivită variantă pentru tine.

Așadar, Olga Barcari, hairstylist, îți spune toți pașii, atunci când vrei acel blond, balayage sau șuvițe  perfecte.


"Blondul este la putere. Se poartă culori  calde, nuanțe de peach, rose sau perlate. Mie asta îmi cer clientele. Și evident balayage. Eu lucrez cu tehnica balayage-ului tridimensional, iar rezultatele sunt spectaculoase. In mod normal, rezultatul obținut la salon, mai ales în materie de blond, este 30% hairstilist, 70% îngrijirea ta de acasă și calitatea părului tău. În spatele unui blond foarte deschis, impecabil, stau ore de munca. Pe un păr pătat de șamponul mov, folosit incorect, vopsea din comerţ de slabă calitate sau aplicată gresit, lipsa produselor tratament potrivite și multe altele, ne pot opri din a obţine un rezultat benefic clientei. Ca si specialist, îmbin tehnici și trucuri, astfel încât să mă pot apropia cât pot se poate de perfecțiune.", spune Olga Barcari.


Dacă va doriți rezultate spectaculoase, blonduri frumoase, deschise, luminoase, ingrijiți parul corect acasă, cereți sfatul unui hairstilist si aveți răbdare, atunci când vi se recomandă că trebuie să mai ațteptați, în loc să vă doriți lucruri rapide, pe un par incorect îngrijit, pentru că riscați să nu vă bucurati de el.


"Pentru cele care își doresc șuvițe frumos conturate, eu folosesc o tehnică de balayage extrem de delicată și foarte blândă, pentru a-i reda luminozitatea și a deschide părul treptat. Pentru o nuanță perfectă, aleg un blond metalizat cu reflexii de gri, care arată extrem de spectaculos în lumina soarelui.", completează Olga Barcari.

 


Așadar, atunci când alegi să faci o astfel de schimbare, acordă mare atenție tehnicii folosite de către hairstilistul tău
si pune întrebări despre detalii. Ele sunt cele care fac diferența!

 

"Ce stă în spatele unui blond SILVER? Cu siguranță, ați văzut, de foarte mult ori, această nuanță, mai ales, pe rețelele de socializare. O sa vă spun, însă, un secret, apoi un adevăr! Secretul este că, foarte multe dintre nuanțele pe care le vedeți, nu sunt adevărate, sunt editate și prelucrate la fel ca multe alte lucruri pe care le vedem, zi de zi, în online. Acest lucru nu înseamnă că blondul silver nu poate fi realizat. Însă, aici intervine adevărul. Acest tip de lucrare este una complexă, care implică mai multe etape de execuție și multe cunoștințe în materie de chimie, colorimetrie și buna stăpânire a tehnicii de lucru. Eu folosesc, în acest caz, o tehnică de decolorare extrem de delicată astfel încât să deschid părul gradual, păstrându-i sănătatea și vitalitatea. Ulterior, repigmentez părul, pentru a obține un fond decolorare uniform, trec la nuanțarea părului într-o nuanță cu reflexii argintii, luminoase. Vestea extrem de bună, pentru toate clientele care adoptă acest tip de nuanță, este faptul că, odată plecat nuanțatorul din păr, fondul dedecolorare alb, rămas în urmă pe un păr. Îngrijit corect, va arăta în continuare foarte bine.", conchide Olga Barcari. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 01 aug 2023, 07:59 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience