Care sunt numerele norocoase la Loto, în funcție de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici dezvăluie când ai șanse de câștig

Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce spune despre tine ziua în care te-ai născut.

Mihai Voropchievici a dezvăluit ce floare te reprezintă, în funcție de ziua nașterii, care sunt calitățile și defectele tale, dar și potențialele numere norocoase, care ar putea să-ți aducă câștiguri la Loto, potrivit Astro Fanatik

 

„Azi vă voi prezenta horoscopul floral, chiar dacă o să vi se pară ciudat. El se bazează pe ziua noastră de naștere. Când te naști, intri într-o categorie și având cifre de la 1, la 9, așa sunt și florile care reprezintă fiecare cifră.”, spune el.

Zilele 1, 10, 19, 28

Îi reprezintă Floarea Soarelui, care este ocrotită de soare, este mereu în centrul atenției și este o floare lider. Caută să conducă inclusiv în cuplu. Persoanele născute în acele date sunt optimiste, sunt oamenii cu soluții, dinamici. Când vine vorba de defecte, sunt impulsive, severe, egoiste, dominatoare. În dragoste e sincer, vrea să conducă în cuplu și să decidă el tot.

Numere la Loto cu șanse de câștig: 1, 11, 16, 19, 22, 25 și 31. Zile în care poți lua o decizie foarte bună sunt duminică și luni.


Zilele 2, 11, 20, 29

Sunt caracterizate de bujori, care iubesc primăvara. Este sincer și are o imaginație bogată. Pune suflet în tot ce face, iubește siguranța și confortul. E un om perseverent, loial, pasional, și visător. Defecte: critic, încăpățânat. În dragoste, e un om stabil, iubitor, care nu suportă singurătatea. 

Numere la loto câștigătoare: 1, 4, 7, 9, 18, 27, 33 și 42. Zile bune: duminică, luni și vineri


Zilele 3, 12, 21, 30

Ei sunt papucul doamnei. Nu suportă programul strict, regulamentele, este un spirit liber, mereu în mișcare, au o personalitate puternică. Este dinamic, guraliv, vioi, isteț, deschis și sociabil. Defecte: instabilitate, neatenție, grabă, orgoliu.

Numere la Loto câștigătoare: 6, 9, 15, 18, 24, 27, zile bune: sâmbăta și duminica


Zilele 4, 13, 22, 31

Îi reprezintă albăstreaua. Este conservator, nu suportă ironiile, glumele făcute la adresa sa. Din cauza rigidității, reușește greu să-și exprime sentimentele. Este disciplinat, onest, corect, statornic și organizat. Defecte: nu știe de glumă, caută să-și impună standardele. 

Numere la Loto câștigătoare: 1, 7, 16, 19, 20, 25, 29. Zile bune: sâmbătă, duminică, luni


Zilele 5, 14, 23

Irisul îi reprezintă. Sunt persoane care trăiesc clipa, nu țin cont de bariere. Sunt, totodată, persoanele care îi pot uimi pe toți, pentru că iubesc distracția, sunt spontani, iubesc călătoriile, sunt imprevizibili, vă puteți aștepta la orice de la ei. Irisul e maleabil, inteligent, foarte plăcut. Defecte: narcisist, excentric, extravagant.

Numere la loto câștigătoare:  1, 10, 19, 28, 30, 38 și 5, 14 sau 23.  Zile bune: miercurea și vinerea.


Zilele 6, 15 și 24

Macul îi reprezintă. Vrea totul sau nimic și caută echilibrul în orice lucru, este o fire visătoare și cată mereu iubirea veșnică. Este un mare visător. Este foarte sensibil, înțelegător. Defecte: foarte posesiv, pretențios și uneori intră pe latura viciilor. 

Numere la Loto câștigătoare: 3, 6, 9, 21, 24, 27 și 30. Zile bune: marțea, joia și vinerea.


Zilele 7, 16 și 25

Orhideea este orientată către spiritualitate, mistere. Vrea mereu să ajute, e sensibil, știe să iubească profund, dar așteaptă și reciprocitate. Este atractiv și provoacă gelozii. Este onest, sensibil și responsabil. Defecte: imprudență, naivitate, încredere excesivă.

Numere la Loto câștigătoare: 12, 20, 21, 29, 30, 40 sau 7, 16 și 25. Zile bune: duminică și luni.


Zilele 8, 17 și 26

Margaretele îi reprezintă. Nu acceptă niciodată compromisuri. Devin încăpățânați și agresivi dacă le sunt încălcate regulile. E perseverent, sincer, ambițios. Defecte: emotiv, posesiv, introvertit.

Numere la Loto câștigătoare: 4, 8, 22, 24, 26 și 31. Zi bună: sâmbăta.

 

Zilele 9, 18 și 27 

Trandafirul iubește viața, adoră gloria, poziția socială și rangurile. Posedă un puternic magnetism sexual pe care știe să-l folosească. Este fire pasională, altruistă, generos, sensibil, energic, inocent. Defecte: impulsiv, orgolios, imprevizibil, idealist, sarcastic și înțepător

Numere la Loto câștigătoare: 9, 15, 18, 24, 27, 30. zile norocoase: marți, joi și vineri.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 14 sep 2023, 12:59 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience