Care sunt lucrurile pe care nu trebuie să le ții NICIODATĂ în casă. Astrologul Nicoleta Ghiriș avertizează: "Finanțele voastre vor avea de suferit"/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Lucruri pe care să nu le ți în casă, sursa pixabay
EXCLUSIV
Descriere foto: Lucruri pe care să nu le ți în casă, sursa pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care sunt lucrurile pe care să nu le ții niciodată în casă.

Potrivit astrologului Nicoleta Ghiriș nu este bine să avem o scară interioară care nu are contratreapă. De asemenea, aceasta a precizat că este foarte important ca numărul de scaune din casă să fie unul impar, iar mobila trebuie aleasă cu mare grijă.

"Să nu aveți o scară interioară, care nu are contratreaptă. În living nu este bine să avem un număr impar  de scaune. Pe zona de lumini, lustrele ar trebui să aibă brațe egale. În casă este bine să nu adoptăm mobilă care să fie prea plină de colțuri sau foarte agresivă." , a spus Nicoleta Ghiriș pentru Spectacola.

 

"Oglinzile sunt extrem de periculoase în casă"

Nicoleta Ghiriș a avertizat că oglinzile sunt extrem de periculoase în casă. Acestea pot aduce chiar pierderi financiare.

"Nu vă sfătuiesc să aveți foarte multe oglinzi. Oglinzile nu trebuie să oglindească ușa de la baie. Finanțele voastre vor avea de suferit și veți avea mai multe pierderi, decât câștiguri. ", a mai spus Nicoleta Ghiriș.

 

Totodată, astrologul a mărturisit că nu este indicat să ținem plante în dormitor, dar nici oglinzi.

 

"În dormitor nu este bine să ținem plante, este chiar interzis să ținem plante. Acolo este o zonă de in, de somn și acolo nu stau plantele. De asemenea, oglinzile în dormitor sunt foarte periculoase. Nu este bine ca o oglindă să se oglindească într-o altă oglindă. Aceea este o formă de magie neagră și este extrem de periculoasă. Nu este bine când contruim o casă să avem bucătăria pe Sud-Vest și baia pe Nord-Vest. Sud-Vestul este o reprezentare a femeii în casă și atunci va avea probleme de sănătate, iar Nord-Vestul este o reperezentare a bărbatului, care și el poate să aibă probleme de sănătate.", a mai spus Nicoleta Ghiriș.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel