Care sunt cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Acești nativi iubesc luxul

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Unele semne zodiacale sunt cumpătate și își calculează cu atenție fiecare bănuț, în timp ce altele cheltuiesc fară griji și fară măsură.

Berbeci

Berbecii își cheltuiesc banii cu o lejeritate extraordinara sub impulsul de moment, același impuls care îi baga mereu în bucluc. Nu accepta ideea că nu-și permit un lucru sau că excesul de azi îi poate costa mâine. Daca le face cu ochiul un bilet către cel mai mare parc de distracții, un echipament sportiv din ultima colecție sau vreun obiect nu neapărat util, dar modern și râvnit de țoață lumea, sunt în stare să-și cheltuiască și banii de pe cardul de credit doar că să plece cu el acasă. Berbecul vrea tot ce-i place aici și acum, nu așteaptă să ia salariul sau să puna bani deoparte că să-și permită să cheltuiască o suma obraznica.

 

Pești

Conduși de planeta Jupiter, Peștii sunt mereu în goana după senzația temporară și caută experiențe semnificative. La fel ca Balanța, sectorul financiar al Peștilor este, de asemenea, guvernat de Marte. Peștii sunt entuziaști atât în ceea ce privește valorile lor, cât și bunurile lor, iar dacă nu sunt atenți, își pot arde literalmente întregul cont de economii fără să își dea seama. Pentru că Peștii sunt, de asemenea, persoane mutabile cărora le place să schimbe des lucrurile, investițiile pe care le fac într-o săptămână pot să nu mai aibă sens în următoarea. 

 

Săgetător

Săgetătorul este visătorul suprem al zodiacului. Guvernat de planeta  Jupiter, aceștia adoră să își cheltuiască banii pe lucruri care să le stimuleze mintea. Săgetătorii sunt neînfricați și nu se vor gândi de două ori înainte de a pleca într-o vacanță. În ciuda tuturor fanteziilor lor, a doua casă a Săgetătorului, cea a finanțelor, este guvernată de  Saturn. Așa că, mai mult decât celelalte semne extravagante, securitatea Săgetătorului este întotdeauna o prioritate. Aceasta este o parte din ceea ce îi face pe Săgetători atât de ambițioși: le place să câștige bani pentru a-i putea cheltui!

 

Gemeni

Gemenii căștigă și risipesc banii cu ușurință. Investesc mult în lucruri care le bucura sufletul, în concerte, spectacole, haine, în ieșirile cu prietenii, pe cât de plăcute, pe atât de dese și fară limita de buget. Le place să aibă lucruri de calitate, gadgeturi performante și să nu le lipsească nimic. Uneori au mustrări de conștiință și golesc coșul de cumpărături umplut până ajunge să coste cât un salariu, doar pentru a reveni mai tărziu și a relua sesiunea de shopping. Un Geamăn nu face economii decât în situații de viață și de moarte.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel