Care sunt anii de glorie pentru fiecare zodie. Mihai Voropchievici, singurul semn zodiacal cu protecție divină: „Nu mă puteți contrazice”

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video YouTube
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video YouTube

Mihai Voropchievici a dezvăluit în ce interval de vârstă vor fi zodiile complet împlinite.

Fiecare zodie are un interval de vârstă în care va reuși să-și găsească echilibrul pe toate planurile, iar Mihai Voropchievici a dezvăluit care este acesta, pentru fiecare semn zodiacal în parte, potrivit Fanatik

 

Berbec

Este impulsiv și încăpățânat și nu se maturizează foarte repede. Est foarte muncitor și reușește să facă tot ce își propune în viață, să se afirme în domeniul în care profesează. Vrea să-și întemeieze o familie și de aceea este veșnic în căutări și în cuceriri. Aceste căutări se atenuează când își găsește partenerul potrivit. Se maturizează între 25 și 35 de ani.

Taur

El nu aleargă niciodată pentru al doilea job. După 30 de ani, începe să intre în crize nativul și asta îl obligă să se focalizeze asupra carierei și întemeierii unei familii. Realizarea profesională se face în jurul vârstei de 45 de ani. Este destul de lung pentru concretizarea visurilor și materializarea lor pe făgașul familial. El când spune familie înseamnă casă, mașină, soție, copii și un frigider dublu, dacă se poate.

Gemeni

Își iau viața în piept încă de la vârste fragede. Se gândesc serios la ce vor să facă în timpul vieții, sunt adepții pașilor mici, dar siguri și așa își îndeplinesc toate obiectivele pe care și le-au pus. La 35 de ani se pot mândri cu foarte multe realizări și cu o viață împlinită. Sunt ani care mai au însă pentru ei și niște surprize neplăcute, pe latură amoroasă. Perioada lor de afirmare este intervalul de la 20 de ani la 35 de ani. E un interval destul de lung când își poate consolida poziția profesională și socială.

Rac

Ei trec prin perioade mari de agitație, ca mai apoi să se poată așeza la casa lor. Pot construi ceva durabil și frumos până la 35 de ani. Sunt firi foarte creative și inteligente și vor beneficia mereu de aceste trăsături de caracter benefice. Ei vor realiza tot ce vor să facă. Intervalul cel mai util pentru a avea o situația bună financiară, dar și pentru a-și întemeia o familie este intervalul 25-35 de ani, însă sunt și excepții. 

Leu

Ei sunt firi serioase, ce nu-și irosesc timpul cu lucruri inutile. Gândesc serios și își aleg atent drumul în viață. Perioada de succes și glorie este ceva mai lungă decât la celelalte zodii. În momentul în care își găsește partenerul ideal are o viteză de execuție fantastică, chiar dacă au o perioadă foarte mare în care construiesc lent și ușor. De la 20 de ani până la 45 de ani pot cunoaște succesul. 

Fecioară

Este liniștită, nu-și face griji asupra viitorului. Știe că are noroc și mizează pe norocul care va vei în viața ei. Are destul timp să-și croiască drumul în viață. Problema este că se urnește mai greu, dar când a pornit la drum reușește să-i ajungă pe ceilalți din urmă și să-i depășească. Ea va căuta să-și asigure tot confortul material și spiritual și să construiască bunăstarea necesară, pentru tot parcursul vieții. Acționează între 35 de ani și 50.

Balanță

Balanțele sunt firi libere și neîngrădite. Nu acceptă să se supună condițiilor de niciun fel. Nu vă așteptați să impuneți Balanțelor ceva. Știu să își croiască un drum de succes. Reușesc mereu să facă tot ce își propun. Sunt familiste convinse, visează la o familie fericită și, de multe ori și numeroasă, dar și la o carieră de succes.

Dobândesc toate acestea până la vârsta de 35 de ani. Balanțele, contrar celorlalte zodii, se iau de la o vârstă foarte tânără în serios și, puțin câte puțin, își fac o condică notând tot ce trebuie să facă în viață. Sunt și spirituale și știu foarte bine să se apropie de forța divină. Când își găsesc un partener de viață pe aceeași frecvență, ele mai tatonează un pic, o perioadă, pentru a se convinge 100% că este omul ideal. Nu mă puteți contrazice.

Scorpion

Mergem mai departe, la Scorpioni. Sunt atractivi, tentanți, puși pe distracție, dar nimic nu le poate lua gândul de la micile satisfacții și plăceri. Îi interesează foarte mult bunăstarea financiară. Se spune că abia după 30 de ani se gândesc serios la viitorul lor de succes. Mai sunt, însă, și excepții care întăresc regula.

Ei, atunci când găsesc pe cineva, trec direct la acțiune: au văzut, au plăcut și confirmă povestea de iubire. E adevărat că sunt Scorpioni care pot sta și 10 ani necăsătoriți. Se spune despre ei că reușesc până la 45 de ani să își îndeplinească toate dorințele arzătoare, realizându-se pe toate planurile. Chiar și după atingerea marilor scopuri, ei vor munci în continuare, căci nu sunt niciodată mulțumiți de ceea ce au.

Săgetător

Săgetătorii, chiar dacă sunt de foc, sunt delăsători și niciodată nu se gândesc la ziua de mâine. Săgetătorul e singura zodie care e conștientă de norocul care i-l oferă pronia cerească sau Divinitatea. Nu se chinuiesc prea mult să muncească pentru toate cele dorite. Ei vor primi exact tot ce își doresc. E singura zodie care are un noroc absolut.

E adevărat, Săgetătorul are și o inteligență extraordinară. Factorul decident este norocul ieșit din comun, care vine exact când are nevoie. Hop, când are nevoie, vine norocul la ușă. Săgetătorii se declară mulțumiți de tot ce au abia în jurul vârstei de 45 de ani.

Capricorn

Capricornii sunt considerați, prin excelență, cei mai serioși nativi, încă de foarte tineri. Având în vedere că sunt de o seriozitate extraordinară, încă din tinerețe își delimitează clar prioritățile. La fel ca Balanțele, sunt niște familiști convinși. Contrar Balanței, ei se decid rapid când întâlnesc persoana potrivită. Între 25 și 35 de ani, pentru cei născuți în această zodie, este perioada cea mai benefică. Aceștia sunt anii lor de glorie, anii în care reușesc tot ce și-au propus în viață.

Vărsător

Vărsătorii sunt niște nativi isteți din fire, dar delăsători. Au un pic de lene, precum Săgetătorii. Asta nu îi ajută deloc în tinerețe și vor munci din greu să facă lucruri în viață. Deseori nu reușesc să obțină ceea ce vor. Mereu se vor văita de cât au muncit. După vârsta de 30 de ani, le sună clopoțelul, deșteptarea! Își dau seama că trebuie să muncească din greu pentru a obține ceva, până undeva  în jurul vârstei de 45 de ani.

Pești

Peștii nu au foarte mult timp la dispoziție să își realizeze cele mai complicate dorințe și să-și finalizeze planurile mărețe. Ei sunt utopici de multe ori. Au gânduri de mărire, de îmbogățire. Reușesc, deseori, datorită faptului că sunt maleabili. Știu să intre pe sub pielea oamenilor, știu să se facă utili.

Pe parcursul a 10 ani, Peștii reușesc să facă tot ce și-au propus și să se declare mulțumiți cu realizările lor. Sunt cea mai rapidă zodie, care se mișcă fantastic de mult. Se mișcă în sensul bun. Anii de glorie pentru Pești sunt între vârsta de 25 și 35 de ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel