Care îți sunt adevărații prieteni din zodiac. Zodia la nevoie se cunoaște

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Priscilla Du Preez

Te-ai gândit vreodată care sunt zodiile care au trăsăturile ce îi fac să devină cei mai buni prieteni? E posibil să fii surprins. Desigur că depinde și de partea cealaltă, nimeni nu îți este prieten dacă nu ești și tu, până la urmă relațiile țin de reciprocitate. 

Pornim din nou la drum cu ideea că mai mult decât de zodii, vorbim de energia acestora. Poate că ați observat că în ultima perioadă pe site-ul Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Printre cei care sunt prietenoși, dar sub asta se cam ascund și alte chestii se numără: Scorpionul, Balanța și Săgetătorul!

Scorpionii au tendința de a ascunde alte lucruri sub masca prieteniei, s-ar putea să fie cam suspicioși, să urmeze și alte interese, să aibă o oarecare adâncime relația cu aceștia. Cum Scorpionii se tem foarte tare de trădare, e posibil „să înțepe ei primii”. Relația cu un Scorpion e dificilă, de multe ori se află în situații din care trebuie să îi salvezi, fiind mereu pe muchie de cuțit. Așteaptă-te să le fii tu lor prieten mai mult decât ei ție, e dificil să fii în pielea lor, crede-mă. Sunt mereu în criză de ceva, la limită. 

Balanțele sunt firi prietenoase, foarte deschise, nobile ai putea zice, dar ce e dedesubt? E posibil ca sub aerul prieteniei să se afle propria lor dorință de a fi iubită și validată. Se gândesc că dacă se vor purta frumos cu ceilalți, vor primi același lucru la schimb. Asta nu înseamnă că nu sunt prieteni buni, însă în situații de criză s-ar putea să nu vrea să se bage, ele au nevoie să fie mereu bine. Deci, din prieteni la bine și la rău, s-ar putea să rămâi cu prieteni doar la bine. 

Săgetătorii sunt fantastici, te pot asculta, te pot sfătui, însă e posibil să te trezești fără ei când ți-e lumea mai dragă. S-ar putea ca exact când ai nevoie de un umăr pe care să plângi, ei să fie deja îmbarcați către următoarea lor aventură, implicați în noul lor scop. Aceștia sunt cei care de multe ori sunt cam prea ocupați ca să mai fie și prieteni. E posibil ca din cauza asta să îți cam pară pe interes, însă ei au săgeata aia, se duc mereu către altceva.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel