Care este sufletul pereche al Selenei Gomez, potrivit astrologiei

Data publicării:

 Trăsăturile fiecăruia sunt extrem de importante în alegerea partenerului de viață. Potrivit astrologiei, am indentificat care este sufletul pereche al Selenei Gomez.

Selena este un semn solar de Rac în casa a 12-a, cu Soarele poziționat în cele 29 de grade speciale ale semnului. Acest lucru face ca numele "Selena" să fie absolut perfect pentru ea. Eteritatea visătoare a unui Soare din casa a 12-a scoate în evidență energia lunară a Racului într-un mod super strălucitor, ceea ce face din Selena genul de "lună" care poate atrage emoții puternice de la cei care o ascultă cântând, iar apoi îi face să viseze să aibă doar o felie din succesul extraordinar pe care l-a obținut ea, potrivit yourtango.com

Foștii iubiți ai Selenei par să vorbească despre ea într-un mod similar. Mai ales Charlie Puth, care a avut o scurtă aventură cu ea, dar despre care se spune că a găsit-o "foarte impactantă".

Selena Gomez are, de asemenea, Luna în Berbec în casa a 9-a, așa că nu se va sfii să se exprime... chiar dacă Soarele în Rac o face mai precaută la început. La fel ca atunci când a devenit super emotivă și i-a răspuns lui Justin Bieber pe Instagram pentru că a înșelat-o. Și avea tot dreptul să fie supărată!

Selena are, de asemenea, Venus și Mercur în Leu foarte aproape de Ascendentul ei. Primul este responsabil pentru frumoasele ei șuvițe de păr și pentru zâmbetul ei fermecător. Cel de-al doilea o face să fie poetică într-un mod romantic, dar nu obscur și greu de înțeles. Fata se poate exprima foarte bine!

Sufletul pereche al Selenei Gomez, potrivit astrologiei

Poate că Selena nu-și dă seama de acest lucru - pentru că Luna ei este "în spatele" Mijlocul Cerului - dar cu Luna ei atât de aproape de Mijlocul Cerului și de Partea ei de Noroc, ea este atrasă de oameni pe care îi adoră în secret. Sau, cel puțin, ale căror realizări o uimesc. Multe dintre relațiile ei anterioare indică această fascinație, în special relația despre care se zvonește că a avut Selena Gomez cu Zayn Malik.

Dar cu un Venus Leu în prima casă (și atât de aproape de Ascendent), ea tânjește după o persoană care o vede pe ea și numai pe ea. Vrea ca sufletul ei pereche să fie la fel de uimit de ea! În plus, Mercur în Leu în prima casă înseamnă că Selena vrea ca sufletul ei pereche să se intereseze să asculte ce are de spus. Mai ales că ea este foarte vocală în legătură cu subiecte care contează pentru ea, cum ar fi conștientizarea sănătății mentale, pozitivitatea corporală și răspândirea iubirii, nu a urii. Ar fi important pentru ea ca sufletul ei pereche să aibă convingeri strâns aliniate. Dar cu o Lună în casa a 9-a, Selena își dorește, de asemenea, pe cineva de la care să poată învăța și cu care să-și extindă orizonturile.


Interesant, cu Pluton în casa a 4-a direct opus lui Marte în casa a 10-a și Lilith în Vărsător în casa a 7-a (alte 29 de grade), pentru a se simți atrasă sexual de cineva, Selena ar trebui mai întâi să simtă foarte profund pentru cineva din punct de vedere emoțional. Aproape până la un nivel obsesiv. Dar în secret. Interesant este că ea ar vrea, de asemenea, să fie seducătoarea persoanei care încearcă în secret să o seducă!

În cele din urmă, însă, persoana cea mai potrivită pentru a fi sufletul pereche și partenerul pe termen lung al Selenei Gomez este cineva care aduce ceva diferit la masă. Până la urmă, ea are o casă 7 în Vărsător! Acest lucru înseamnă că sufletul ei pereche este genul de persoană care răstoarnă scenariul față de ceea ce lumea așteaptă de la ea. Cineva care împinge plicul în moduri noi și nervoase. Cineva care este subversiv, dar care nu este în mod evident nesuferit sau care caută atenție. În cele din urmă, cu Jupiter în Fecioară în casa a doua, Selena ar prefera un partener care este sensibil cu banii, dar știe când să cheltuiască mult, unde să investească și de ce.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel