Care este trăsătura ta secretă, în funcție de semnul zodiacal

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Toată lumea are un secret, un mic amănunt pe care nu vor să îl dezvăluie nimănui. Unii se înfățișează ca fiind altcineva, dar în realitate sunt foarte diferiți. Dar dacă ne luăm după semnele zodiacale, există câteva trăsături generale ale fiecăruia, ceva conectat în ei în mod diferit. Așadar, iată o listă cu unele dintre  trăsăturile secrete pe care le ascunde fiecare zodie.

Berbec

O acceptă sau nu, dar cu toții știu că trișarea pentru a câștiga este ceva ce nu pot evita. Dacă îl controlează, atunci este uimitor, dar sunt mereu tentați.

 

Taur

Poate că se comportă ca niște oameni mândri și cool, dar în adâncul sufletului lor, acești oameni sunt foarte nesiguri și neîncrezători. Dar dacă se îndrăgostesc de cineva și simt că acea persoană este aleasa, sunt cărți deschise pentru ei.

 

Gemeni

Gemenii sunt binecunoscuți pentru faptul că se despart de partenerii lor din cauza unor lucruri prostești. Ei sunt percepuți ca ființe superficiale, deoarece oamenii au impresia că se despart fără un motiv solid. Cu toate acestea, potrivit lor, dacă partenerul lor nu le-a răspuns la mesaj sau nu i-a sunat înapoi, este posibil să se fi despărțit și din această cauză. Chiar și cu prietenii sunt foarte precauți. Nu-și dezvăluie niciodată 100% adevărata lor persoană nimănui. De ce? Pentru că nu le place să fie vulnerabili în fața nimănui.

 

Rac

Acest semn zodiacal își antipatizează toți prietenii. Ei se simt superiori tuturor, însă nu vor tăia niciodată legăturile cu niciunul dintre ei. Un alt secret legat de acest lucru este că acești oameni se simt de fapt foarte vulnerabili. Ei construiesc ziduri groase sau își pun o gardă. Se arată ca ființe sortate, dar nu sunt nici pe departe așa ceva. Își protejează imaginea și fac orice pentru a o proteja.

 

Leu

Cel mai adânc secret al lor este că sunt geloși pe toată lumea. Vor încerca să pună mâna pe ceea ce are celălalt, deoarece gelozia le consumă judecata ca nimeni alta. Și le place să fie în centrul atenției.

 

Fecioară

Această zodie este excelentă în a te complimenta în mod fals. Așa că nu credeți niciodată ce spun ei. Da, s-ar putea să te aprecieze, dar s-ar putea să nu lase să le atingă inima. Dacă te laudă, probabil că o fac din politețe. În al doilea rând, acești oameni sunt prea chibzuiți. Fecioarele au nevoie să se relaxeze și toată lumea din jurul lor îi sfătuiește să facă acest lucru.

 

Balanță

Balanțele au inima rece și sunt mari manipulatori. Convingerea prin conversație pentru a face ceea ce vor este punctul lor forte. Oh, și nu au nici o vină sau rușine, așa că nu vă așteptați la așa ceva de la ei. Un alt secret pe care îl au este că se tem să fie singuri. Dar nu vor accepta niciodată asta.

 

Scorpion

Scorpionii sunt  răzbunători și au prea multe secrete. Nu vă ghidați niciodată după fața lor. Te vor face să vorbești numai despre tine, dar când vine vorba de ei, preferă să tacă sau să schimbe subiectul.

 

Segetător

S-ar putea să te iubească mult, dar când vine vorba de angajament, așteaptă-te să fugă. Au nevoie de timpul lor. Așa că trebuie să fii super răbdător.

 

Capricorn

Iertarea nu e deloc genul lor! Nici ei nu uită niciodată! Fie te vor scoate din viața lor, fie îți vor face viața un calvar. De asemenea, evită să intre în situații în care slăbiciunea lor poate ieși la iveală. Le place să pară puternici și fără cusur. Dar ei știu că sunt slabi pe dinăuntru.

 

Vărsător

"Bălăcăreala inofensivă" pe care o fac cu partenerii prietenilor lor este de fapt un flirt, dar ei nu vor accepta niciodată acest lucru. De asemenea, nu se descurcă bine cu grupuri de oameni în jurul lor. Se simt pierduți și mintea lor rătăcește. Ei încearcă să se conecteze, dar nu reușesc.

 

Pești

Doar pentru a atrage atenția, aceștia exagerează uneori la poveștile lor triste. Acestea sunt autentice, dar cu o întorsătură, pentru a câștiga acea simpatie. De asemenea, au o inimă foarte delicată. Nu lasă oamenii să le atingă atât de ușor inima  pentru a se proteja de suferința anticipată.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel