Care este suma de bani pe care Gina Pistol a primit-o pentru pictorialul în revista Playboy: „A venit de pe stradă”

Data publicării:
Gina Pistol. Foto Instagram
Descriere foto: Gina Pistol. Foto Instagram

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar cum a pornit drumul ei spre succes?

Gina Pistol este o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes în televiuziune și o familie minunată. Vedeta are noroc și pe plan amoros, aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Smiley și împreună au o fetiță. 


Gina Pistol se bucură în prezent de admirația publicului, dar puțini cunosc cum a început drumul ei spre succes. La vârsta de doar 19 ani, blondina a bătut la porțile revistei Playboy și a participat la casting pentru a poza goală. În juriu se afla chiar Florin Călinescu care ar fi fost împotriva ei și nu și-ar fi dorit ca Gina Pistol să ia proba. 


Cel care a văzut potențialul imens al tinerei a fost Silviu Dan Boerescu, fost redactor-șef al revistei Playboy. El a fost cel care a susținut-o pe Gina Pistol și care a văzut asemănarea ei cu Marilyn Monroe. 


„Toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere”, a declarat Silviu Dan Boerescu, fost redactor-șef al revistei Playboy, în urmă cu ceva timp pentru Click!.


Gina Pistol a câștigat foarte puțini bani la acea vreme, în comparație cu vedetele care pozau în acea revistă. Iubita lui Smiley a primit suma de 1.000 de dolari pentru a poza goală, iar ulterior a mai apărut în aceeași revistă de alte 3 ori. 


„Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva că sunt stelist și mi-a zis că e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru că mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari”, a mai spus Boerescu.

 

Gina Pistol, despre bărbații care fac glume misogine: „Dau cu ei de pământ”

 

Chiar dacă a pozat goală în reviste pentru bărbați, Gina Pistol spune că nu poate accepta glumele misogine ale bărbaților și de când a devenit stăpână pe propriile ei forțe, a învățat cum să îi pună la punct. 

 

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau… mai ales după ce am apărut în revistele alea… am auzit atâtea glume proaste și când am crescut eu și am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul asta, când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ, a declarat Gina Pisto.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel