Probleme pentru Gina Pistol, cu doar câteva zile înainte de naștere: „Nu pot să dorm”

Data actualizării: | Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol a dezvăluit care este starea ei dinaintea marelui moment mult așteptat.

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. În maxim o săptămână, prezentatoarea ”Chefi la cuțite” își va strânge în brațe fetița. Cu toate astea, emoțiile au copleșit-o pe vedetă, motiv pentru care nu se mai poate odihni, iar presiunea nașterii își face simțită prezența. Blondina a trecut prin toate stările, în ultima perioadă.

Pe tot parcursul sarcinii, Gina Pistol și-a ținut la curent fanii cu evoluția sarcinii, dar și schimbările care s-au produs în tot acest timp. Recent, frumoasa blondină le-a mărturisit urmăritorilor ei de pe Instagram că simte cum se apropie momentul și nu mai poate să se odihnească.

„În perioada asta, toată lumea îmi recomandă să dorm, dar nu pot să dorm. Dorm o oră jumătate, două, cel mult, mă trezesc, am anumite nevoi. Cumva, cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor.

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a mărturisit că a curpins-o panica și că se gândește deja cum o să fie în rolul de mămică.

„Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul. Mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare .... Cred că toate femeile au trecut prin asta”, spune Gina, pe Instagram, cu câteva zile în urmă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel