Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis după ce a fost infectat cu COVID-19: „Îl sunau unele persoane să-l întrebe dacă a murit”

Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana Lis a oferit noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis după ce a fost infectat cu COVID-19.

Oana și Viorel Lis au trecut prin momente de coșmar după ce au fost infectați cu COVID-19. Cei doi au ajuns de urgență la spital, iar starea de sănătatea a fostului edil al Capitalei a fost una gravă.  Din fericire, cei doi soți au trecut cu bine peste această cumpănă din viața lor. Viorel Lis îi este recunoscător soției sale, deoarece în tot acest timp ea a fost alături de el și i-a dat putere să meargă mai departe. 

„Viorel este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă de el. Se bucură de fiecare clipă, de ficare zi”, a povestit Oana Lis, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

 

Starea de sănătate a lui Viorel Lis a fost una gravă, motiv pentru care mulți credeau că acesta a decedat. După infectarea cu Sars cov2, se pare că bărbatul a rămas și cu câteva sechele, dar se bucură că a scăpat cu viață. 

„E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui. El fizic se recuperează mai greu, mai tușește. Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit. ”, a mai spus vedeta.

 

 

Viorel Lis a cerut să îi fie pregătit locul de veci

 

 

Din cauza virusului COVID-19 și a problemelor de sănătate de care suferă de ani buni, Viorel Lis a luat pe toată lumea prin surprindere când a cerut să îi fie pregătit locul de veci. Oana Lis a suferit enorm când și-a văzut soțul în acea stare gravă. Vedeta a crezut că vor pierde lupta cu acest virus și le este recunoscătoare cadrelor medicale. 


”Eu eram la volan, conduceam, am tras mașina pe dreapta, am leșinat, am vomitat…E o boală parșivă! Mă bucur că am scăpat și am trecut cu bine peste asta! La mine sunt niște trăiri emoționale mai intense. Viorel a rămas cu tuse. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Balș, domnului doctor Adrian Abagiu, nu o să uit niciodată numele acesta! Eu sunt foarte emoționată, nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Covidului! El chiar a sunat-o pe verișoara lui și i-a spus să îi pregătească locul de veci. Ne era rău la amândoi și ne-am dat seama că ori murim acasă, ori mergem la spital. Chiar ne-am gândit că putem să murim de la boala asta, deși eu sunt tânără, dar am kilogramele în plus și o inflamație mare în corp. Simt că am reînviat! Ne-am salvat și ne-au salvat viața cei de la spital! Eu nu credeam că o iau dar uite că am luat-o!”, a spus Oana Lis pentru ciao.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 dec 2021, 18:56 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience