Care este starea de sănătate a lui Victor Socaciu. Cântărețul a fost internat în stare gravă cu COVID-19

Data actualizării: | Data publicării:
Victor Socaciu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Victor Socaciu, sursa foto Facebook

Victor Socaciu, noi detalii despre starea lui de sănătate, după ce a ajuns de urgență la spital din cauza infecției cu noul coronavirus. 

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, a fost internat în stare gravă cu COVID-19. Cântărețul de muzică folk a fost diagnosticat cu noul coronavirus, la doar câteva zile de la organizarea Festivalului „Om Bun”. Fiica artistului i-a rugat pe fanii acestuia să se roage pentru sănătatea tatălui ei, iar acum starea artistului este din ce în ce mai bună. 


„Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurara acestui festival, iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta...

M-am văzut cu el atunci și doame ajută că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme. Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine. Astăzi, am aflat de la soția sa, că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin. Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat”, a dezvăluit Andrei Păunescu, astăzi, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel