Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Medicii vor să-l opereze

Data actualizării: | Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu se afă în continuare internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, acolo unde a fost supus mai multor investigații.

Benone Sinulescu a îngrijorat pe toată lumea, după ce a fost găsit inconștient în casă, în urmă cu câteva zile. Marele artist a fost dus de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, acolo unde se află în continuare internat.

Recent, medicii de acolo au oferit noi informații cu privire la starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu. Potrivit acestora, artistul este acum într-o stare mai bună. Totodată, urmează a fi supus unei operații minim invazive, dar după ce i se vor mai face o serie de analize.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane fff pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”,  a spus profesorul Anton Hadăr, transmite Româniatv.net.

 

Lenuța Timiș, directorul medical al Spitalului Județean Arad a făcut câteva declarații legate de starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Aceasta a declarat că artistul este supus investigațiilor medicale și este sub supraveghere medicilor. 

”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală. Soția dânsului este, în mare parte, aici cu dânsul”, a transmis directorul medical al unității spitalicești pentru Acces Direct.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience