Oana Roman, noi detalii despre relația cu Marius Elisei: „Eu îmi doresc foarte mult”

Sursă foto: Youtube/ Fainsisimplu cu Mihai Morar
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Fainsisimplu cu Mihai Morar

Oana Roman mărturisește câteva dintre greutățile pe care le mai are pe suflet în legătură cu fostul soț, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au avut o poveste de dragoste fantastică cu ceva timp în urmă, timp de ani de zile. Cu toate acestea, cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite. De asemenea, despărțirea nu a fost una liniștită, cei doi fiind în centrul media pentru mult timp. Vorbele aruncate unul altuia nu au fost ușoare, iar scandalul a făcut înconjurul internetului la acel timp.

Cu ocazia unui interviu, în cadrul unui eveniment, fiica lui Petre Roman a mărturisit care mai este situația între ea și tatăl copilului ei.

Își dorește să treacă peste

Oana Roman este o fire sensibilă și a declarat că dorește să treacă chiar și peste cele mai grele momente:

"Eu îmi doresc foarte mult să încercăm să putem fiecare să uităm și să trecem peste niște chestii. Încă nu s-a ajuns în punctul în care să se poată lăsa în urmă definitiv anumite lucruri. Asta e, de fapt, dorința mea cea mai mare, dacă s-ar putea ajunge ... în ciuda faptului că eu sunt un om extrem de vocal și de extrovertit, eu sunt un om care nu iubește discuțiile, nu îmi place cearta, nu îmi plac reproșurile absolut deloc numai că, fiind Berbec, în momentul în care mă provoci, foarte greu mă pot abține.", a spus Oana Roman, conform Spynews.

Și-a luat multe înjurături

Având în vedere divorțul, multe persoane au jignit-o și criticat-o pe Oana Roman. Vorbele aruncate nu au fost ușoare, iar vedeta resimte și acum câteva dintre traumele pe care le-a suferit la acea perioadă.

"La câte înjurături mi-am luat de la toată lumea, eu nu am răspuns niciodată, nu am intrat în certuri și în discuții cu nimeni. Acasă, dacă mă calci pe coadă prea des nu prea mai tac.(...) Eu sunt un om care iartă și încerc să uit părțile rele. Eu chiar sunt împăcată acum. În fața lui Dumnezeu sunt extrem de împăcată cu tot. Relele și greșelile eu mi le-am asumat.(...) O relație în care încercăm să lăsăm deoparte aduceri aminte, reproșuri, asta înseamnă înapoi la zero. ", a mai spus Oana Roman.

Oana Roman, critici dure la adresa celor care își includ copiii în campanii publicitare

Oana Roman este foarte mândră de fiica sa. Cu toate astea, vedeta a decis să o expună cât mai puțin și asta pentru că nu este deloc de acord cu vedetele care fac campanii publicitare, în care își implică și copiii. 

„O expun puțin pentru că este un trend care pe mine mă deranjează foarte tare, al influencerilor sau persoanelor publice, care își implică copiii în campanii. Mie mi se pare extrem de urât, foarte deplasat, este clar că acele campanii funcționează mai bine fiindcă își bagă copiii la mijloc, pentru că orice postare cu copii se viralizează mult mai ușor. Ei practic câștigă bani pe spatele acestor copii care sunt încă destul de mici pentru a decide dacă își doresc sau nu să fie târâți în astfel de lucruri. Eu pe Isa nu am băgat-o în vreo campanie.

Eu trăiesc din Instagram și din Facebook, din campanii de influencing, fără să îmi implic copilul vreo secundă în aceste campanii. Se poate. Este multă muncă, dar se poate. Alții își explotează copiii în toate campaniile posibile, nu vorbim de jucării sau pampers, ci de lucruri care nu au legătură cu un copil. Din acest motiv am hotărât că Isa nu va fi expusă și o să se expună ea singură dar nu acum, ci când va fi mai mare și poate decide singură.”, a spus Oana Roman, pentru VIVA!

Oana Roman recunoaște că fiica sa este atrasă de camerele de luat vederi și se filmează încontinuu prin casă, dar cu toate astea, vedeta a decis că momentan Isa nu trebuie să aibă acces la internet. 

„Da, se filmează încontinuu prin casă și își face vlog-uri, dar nu le postează nicăieri. Ea nu are conturi de socializare, nici gestionate de mine măcar, nu are nici Instagram, nici Facebook , nici Tiktok, nu are absolut nimic deocamdată.”, a mai spus Oana Roman, pentru sursa menționată mai sus. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 20 iun 2023, 18:45 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience