Care este relația dintre Anamaria Prodran și Iulia Albu. Criticul de modă a spus tot: Sunt oameni cu care nu pot rezona

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Iulia Albu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre prieteniile pe care le-a legat în showbiz.

Iulia Albu este una dintre cele mai asumate persoane publice, din România. Tocmai din acest motiv, vedeta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan. Iulia Albu spune că nu a legat foarte multe prietenii în showbiz și a dezvăluit și motivul pentru care relația apropiată cu impresara nu a rezistat.

"Nu am prea mulți prieteni în showbiz pentru că, din păcate, nu avem interese comune. Pe Anamaria am consiliat-o cu câteva ocazii și chiar i-am alcătuit o echipă care să se ocupe de aparițiile ei în reviste. Cea mai bună copertă pe care a făcut-o vreodată a fost făcută cu mine şi echipa mea. Nu am repetat experiența. Per ansamblu, sunt oameni cu care nu pot rezona până la capăt.", a declarat Iulia Albu, potrivit viva.

"Nicio vedetă nu dorește să plătească bani pentru consultanță vestimentară"

Vedeta a dezvăluit și faptul că multe vedete îi cer sfaturi vestimentare, însă foarte puține dintre ele sunt și dispuse să plătească pentru acest serviciu. 

"Nu am lucrat cu absolut nicio vedetă cu contract. De fapt, ar fi corect să spun, nu am luat niciodată bani de la vreo vedetă pe consultanță vestimentară. Firește, multe mi-au cerut şi îmi cer sfatul la telefon, însă niciuna nu dorește să plătească onorariu pentru acest serviciu, în general, iar eu ofer consultanţă gratuită doar prietenilor apropiați. Este o situație WIN-WIN.", a dezvăluit ea.

Ce își propune Iulia Albu pe viitor

"Iubesc ceea ce fac. Cred că acesta este motivul principal pentru care proiectele mele generează interes. Fericită? Da! Mulțumită? Niciodată! Mai sunt atât de multe de făcut, învățat şi arătat! Dați-mi puțin timp! Ce este mai bun abia acum urmează.", a mai spus aceasta.

Ce operație a făcut Iulia Albu

Vedeta a mărturisit faptul că operația la glenze nu este singura la care a apelat. Aceasta a mai ajuns pe mâna chirurgilor și cu alte ocazii.

"Am făcut o operație de reducție a cornetelor nazale. Din păcate, nu am putut evita acest moment. Norocul meu a fost să fiu operată de către doctorul Răzvan Filip, care a înțeles exact ceea ce îmi doresc şi motivele pentru care o schimbare în felul în care arată o trăsătură definitorie a feţei mele îmi poate afecta negativ cariera. Am intrat în sala de operație cu protocolul semnat. Operația avea să NU îmi afecteze forma nasului. Şi a fost un succes.", a mai spus aceasta.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel