Care este primul lucru pe care îl face Lora de dimineață? SECRETUL unei siluete perfecte

Data publicării:
Lora, sursa foto Instagram
Descriere foto: Lora, sursa foto Instagram

Lora este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbizul românesc, iar acum a dezvăluit secretul ei pentru un corp perfect. 

Multe dintre femei se întreabă adesea cum de unele vedete reușesc să arate întotdeauna perfect. Iată că Lora a dezvăluit cum reușește ea să aibă o siluetă de invidiat, chiar dacă nu are foarte mult timp pentru a merge la sală. 


Lora începe exercițiile fizice încă de cum se trezește. 


Aceasta a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, pe care o prezintă alături de Cove, care este ritualul ei de dimineață. Fix după ce îi sună alarma, Lora întinsă încă în pat începe cu rotiri ale încheieturilor. Pentru a începe ziua cu energie, Lora se întinde, ajutându-se de tăblia patului, așa cum a mărturisit ea. În ritualul de dimineață al vedetei sunt incluse și câteva abdomene, făcute de asemenea din pat. 


Artista a dezvăluit că acest ritual o ajută pentru a avea un corp perfect dar și pentru a începe ziua plină de energie și de bună dispoziție. Lora a zis că uneori face și câteva genoflexiuni, în timp ce se spală pe dinți. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel