Care este numele adevărat al Anamariei Prodan. Nimeni nu se aștepta la asta: “Nu m-a chemat niciodată Prodan”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

În ultima vreme, numele Anamariei Prodan este pe prima pagină a tabloidelor, din cauza problemelor din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum o cheamă, de fapt, pe impresară.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au traversat cea mai grea perioadă din viața lor, după ce antrenorul a anunțat că vor divorța. De atunci au apărut mai multe zvonuri privind presupusele escapade amoroase ale antrenorului. Cu toate astea, impresara s-a văzut nevoită să infirme de multe ori aceste bârfe și de a-și apăra partenerul de viață. Cu toate astea, pe zi ce trece se putea observa că există câteva probleme în familia lor.

Ulterior, Laurențiu Reghecampf a anunțat că a depus oficial actele de divorț. Totodată, speculațiile unei relații extraconjugale ale acestuia aveau să fie confirmate. Anamaris Prodan a răbufnit, după ce în presă au apărut și primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și noua iubită. Impresara a aruncat internetul în aer cu noile sale postări.  Vedeta a postat pe Instagram capturi ale mesajelor primite de la diverse surse și spune că ancheta nu se oprește aici. Ea a trimis și câteva atacuri directe și în jurnaliști, despre care afirmă că nu s-au documentat temeinic despre presupusa amantă a soțului ei. 

„Soțul meu este mult prea mândru ca să umble cu o domnișoară, sau să iasă, sau să se afișeze, sau să aibă copil cu o domnișoară de genul arhicunoscută în oraș.

Eu cred că soțul meu, când a intrat undeva cu mine, s-a făcut liniște, sau singur, la fel, și cred că niciodată nu ar putea să iasă cu genul ăsta de femei.”, a spus Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan a recunoscut care este numele ei real

 

Deși este cunoscută sub numele de Anamaria Prodan, impresara a luat pe toată lumea în surprindere când și-a dezvăluit adevăratul nume din buletin. Celebra impresară spune că de fapt numele ei real, în actul de identitate, este cel luat după prima căsătorie cu Tibi Dumitrescu, și în niciun caz Prodan. Ulterior și-a schimbat numele după căsătoria cu Laurențiu Reghecampf, în Anamaria Ionela Reghecampf.

 

„Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere. După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu.

Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria la Kanal D.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel