Care este motivul pentru care Pavel Bartoș îl invidiază pe Smiley. Prezentatorul TV un mare sacrificiu pentru a obține un rol : „Dacă aș mânca la fel ca el, eu m-aș rostogoli”

Data publicării:
Sursa foto: Pavel Bartoș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Pavel Bartoș, instagram

Pavel Bartoș a dezăluit motivul pentru care îl invidiază pe Smiley, dar și ce sacrificii a făcut pentru a obține un rol. 

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Acesta a fost nevoit să slăbească 12 kilograme  pentru rolul din filmul „Ramon”, care va apărea pe 9 aprilie. Prezentatorul a fost invitat în ediția de vineri, 18 martie, la „Vorbește lumea” și a povestit și despre personajul pe care îl interpretează.


„Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, care începe în 9 aprilie, în regia lui Jesus del Cerro. E un om bun la suflet (n.red personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu. E o comedie romantică!”, a povestit Pavel Bartoș. 

De ce este Pavel Bartoș invidios pe Smiley

Deși sunt foarte buni prieteni, Pavel Bartoș a recunoscut că este invidios pe Smiley pentru faptul că mănâncă orice, dar nu se îngrașă. 

„Eu îl invidiez. Are alt tip de arderi. Dacă aș mânca la fel ca Smiley, eu m-aș rostogoli. După ce mâncăm zice că ar merge și un tort”, a spus Pavel Bartoș.

Cum a slăbit Pavel Bartoș

Pavel Bartoș a declarat că nu a ținut o dietă anume, dar a făcut mult sport și a ținut post intermitent. Puțini știu că prezentatorul TV a fost pasionat de sport, încă de la o vârstă fragedă. Acesta a jucat rugby, hochei și patinaj viteză.

„Nu am ținut o dietă anume. La un moment dat am văzut că sunt 3.000 de diete pe piață. Eu îmi cunosc destul de bine corpul. În sensul că până la 18 ani eu am fost sportiv. Adică am practicat sporturi și îmi cunosc corpul. Dacă știu că am grijă de el și îi dau ce îi trebuie… știi cum e, mușchiul nu uită, își revine. Am făcut rugby, hochei și patinaj viteză… am făcut și fotbal, am jucat chiar în Divizia C. Am început din august. M-am văzut un pic la TV și gâfâiam un pic cam mult. Eu nu vreau să slăbesc ca să îmi schimb tipologia. Dădusem vreo 12 kilograme, dar acum cred că am rămas la 10. Mă duc la sală dacă pot de trei ori pe săptămână. Mie mi-a plăcut întotdeauna de mine”, a mai spus Pavel Bartoș în emisiune, relateazălibertatea.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel