Care este motivul pentru care Mira nu vrea o relație cu Mihai Bendeac. Actorul și-a exprimat public iubirea față de artistă

Data publicării:
Mihai Bendeac și Mira, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mihai Bendeac și Mira, sursa instagram/ colaj foto

Mira a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să aibă o relație cu Mihai Bendeac, după ce acesta și-a exprimat public iubirea fața de ea.

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a recunoscut faptul că Mira se încadrează în tipologia de femeie pe care o caută. Recent, Mira a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să fie într-o relație cu Mihai Bendeac. Artista a fost invitată la un post de radio, acolo unde a fost întrebată de ce nu a luat în calcul posibilitatea unei relații cu actorul, mai ales ca s-a despărțit recent de iubit.

Fără vreo reținere, Mira a fost extrem de sinceră și a mărturisit că nu se vede într-o relație cu juratul de la iUmor din cauza problemelor pe care acesta le are de natură psihică.  Mai exact, artista a făcut referire la depresia cu care se confruntă actorul, despre care chiar acesta a vorbit în nenumărate rânduri.

„-Bendeac are o afinitate pentru tine. Știm asta. Știm cu toții, căci a făcut public acest lucru.

Mira: Mă iubește, ce să-i fac? Aia e.

-Din partea ta vine ceva?

Mira: E prea nebun, ce să fac cu el?

Mira: Când sunt fana lui, sunt fana lui. Sunt fana a artistului Bendeac. Mă simt flatată (n.r. că mă place). Dar omul Bendeac e dus cu pluta. Și cred că știe și el.

-Și nu-l poți salva?

Mira: Eu? Dar ce sunt eu? Mama răniților?”, a răspuns, zâmbind, Mira.

 

După ce a recunoscut că are o afinitate pentru Mira, acesta a ținut să precizeze că este conștient de faptul că ar fi imposibilă o relație într ei doi.

 „Bă, am eu nas de așa ceva? De Mira? (…) Nu mi-a declarat nicio dragoste. Își bate joc de mine, că sunt bătrân și ea e tânără. Deci, ce a spus ea acolo era un fel de: «Da, da, moș tăgârță! Știi că eu sunt fiartă după tine»”, spunea Mihai Bendeac.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel