Care este meseria lui Alex Velea la bază: Sper să nu profesez niciodată

Data publicării:
Sursa foto: Alex Velea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alex Velea, Instagram

Alex Velea a vorbit despre facultatea pe care a terminat-o și despre meseria pe care ar fi trebuit să o practice, dacă nu era muzica. 

Alex Velea se bucură de o carieră de succes pe plan muzical, însă puțini sunt cei care știu ce facultate a terminat artistul și care este meseria pe care ar fi trebuit să o practice, dacă nu reușea cu muzica. 

"În anul 2006 m-am mutat definitiv în București, până atunci făceam naveta, pentru că am vrut să merg și la școală, în fine... Facultatea de Electromecanică, va pup colegi ingineri! Cu greu! Sunt inginer! Sper să nu profesez niciodată! Așa speră și toată Comisia de la facultate. Probabil o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și o fac bine, sper că o fac bine!", a spus Alex Velea, potrivit kanald.

"N-am fost în stare să fac asta!"

Artistul și-a amintit un moment din studenție, în care a fost nevoit să-și pună în practică calitățile de inginer. Nu doar că nu a reușit, dar și-a dat seama că nu este făcu pentru această meserie. 

"Revenind la acel birou, trimis de ai mei, eu le-am zis să nu își facă griji că o să-l montez, erau așa niște bucăți de placaje și cu niște cepuri pe care trebuia să le prind! N-am fost în stare să fac asta! I-am cerut ajutorul prietenului meu Iulian Moga, aveam vreo 22 de ani și el vreo 21, împreună ne-am gândit că o să facem treaba asta! Sunt convins că am fost amândoi răsfățați de părinții noștri, care ne-au făcut cam tot până atunci, dar ne-am gândit că o să reușim împreună! Și la final n-am fost în stare să punem acele cepuri și l-am bătut în cuie! Jur!", a mai dezvăluit artistul.

Alex Velea nu vrea să îl mai vadă niciodată pe Cătălin Măruță

Artistul l-a acuzat pe Cătălin Măruță, pentru faptul că i-a jignit familia, în ciuda prieteniei care a existat între ei, asta pentru a avea audiență. În ultima perioadă, atât el, cât și soția lui au fost implicați în mai multe scandaluri. Iar Alex Velea susține că Măruță nu a ținut cont de prietenia lor și a permis unor invitați să o jignească pe Antonia. 

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a declarat Alex Vlea, la Xtra Night Show. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel