Care este marele regret al Rodicăi Mandache, la 80 de ani: „E sectorul în care îmi reproșez cele mai multe lucruri. Meseria de actriță este foarte egoistă”

Data publicării:
Rodica Mandache, captură video TVR
Descriere foto: Rodica Mandache, captură video TVR

Rodica Mandache a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, la vârsta de 80 de ani. 

Rodica Mandache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din generația veche. Deși profesional a avut numai reușite, pe plan personal, actrița spune că trăiește cu regrete. cel mai mare ar fi acela că nu s-a putut oferi mai mult ca mamă, considerând că actoria a furat o de lângă fiica sa. 

Care este marele regret al Rodicăi Mandache, la 80 de ani

„Ăsta este „sectorul' în care îmi reproșez cele mai multe lucruri. M-am străduit, dar nu am fost talentată. Nici nu am avut generozitatea asta să renunț la mine pentru ea. Meseria de actriță este foarte „egoistă'. Am crescut-o pe Diana cum am putut mai bine, am și rămas singure de foarte timpuriu. Ea mă uimește cu tot ce face. La ora asta lucrează, are un proiect pe care și l-a propus singură, despre Păstorel Teodoreanu. Nu știu dacă eu am învățat-o sau nu să muncească, dar sunt fascinată.

Este una dintre marile mele bucurii să văd că un om poate lucra așa cum o făceau profesorii mei din Iași. Am crescut-o așa cum am știut eu. Am și avut foarte multe nenorociri în viață pe care le-am trecut împreună. Este regizor la radio, nominalizată la Premiile Uniter de 4 ori, a luat și premiul anul acesta. Înseamnă că este în locul cel bun și face niște spectacole cu totul speciale„, a mărturisit actrița pentru Unica.ro.

Cum și-a cunoscut Rodica Mandache soțul

„Nu știu dacă m-a cucerit. L-am cunoscut printr-o prietenă care era de o mare frumusețe. Ea era iubita lui și am fost o dată la el în vizită. Era fotograf la „Flacăra', o meserie foarte importantă în vremurile alea. Era un artist cu foarte multe diplome, cunoscut mai mult în străinătate decât în România. Mie mi se părea bătrân, pentru că avea 29 de ani și eu 20 cred. Cu timpul, ne-am mai întâlnit prin București, 2, 3 ani așa. Într-o zi am mâncat împreună și nu cred că m-a cucerit propriu-zis. Cred că era vorba de cineva cunoscut pe care îl iubeam foarte mult.

Primul lucru, când ne-am logodit, a fost să mă duc la prietena mea cea frumoasă și să-i spun ce s-a întâmplat. Nu știu dacă i-a părut bine sau rău, dar până la urmă s-a măritat cu un coleg de-al nostru și nu a fost fericită. Eu am fost fericită chiar dacă a fost o căsnicie foarte stranie. De exemplu, el mă găsea la TVR stând cu vreun coleg, pe vremea aceea toți băieții îți făceau curte. Dacă intra și mă vedea la bufet, cu cineva, zâmbea și pleca. Diana seamănă cu el în felul de a munci, de a găsi și a fi credincioasă subiectului pe care îl caută. Eu nu sunt cinstită, eu sunt o „hoață', meseria se fură. Dar Diana seamănă cu tatăl ei. Eu fur și inimi, trec demarcațiile, trebuie să mă simt tot timpul în centru și pentru asta „fur', a dezvăluit Rodica Mandache pentru sursa citată.

Rodica Mandache: „Arăt cu 20 de ani mai puțin”

„O carieră de actriță te joacă ea pe tine, nu tu pe ea. Eu am avut atât de mult noroc, încât ar fi indecent să spun că îmi pare rău c[ nu am făcut ceva. Dumnezeu mi-a dat atât de mult, inclusiv aspectul fizic. Arăt cu 20 de ani mai puțin și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot.

Nu vreau să fac nicio operație estetică, încă arăt omenește și vreau să fac ce vrea Dumnezeu de la mine. Cum mă vrea până la capăt, cum voi arăta. Sunt foarte mulțumită de tot ce mi s-a întâmplat”, a mai spus Rodica Mandache pentru Unica.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel