Care este MANTRA specifică ZODIEI tale?

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Aditya Saxena
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Aditya Saxena

În anumite practici și religii orientale precum Yoga sau Budismul, mantra este o formulă sacră cu valoare educativă. Aceasta se folosește din ce în ce mai des în vederea punerii în aplicare a practicilor de dezvoltare personală sau spirituală.

O mantra nu este doar ceea ce rostești, este ceva ce te străduiești să devii, după cum afirmă Sadghuru aici. Devenind chiar tu una cu mantra pe care o rostești și o simți vei putea să accesezi energia pe care o cauți, căci toate răspunsurile și rezolvările se pot găsi mai întâi în interiorul tău.

Mantra reprezintă un pas pregătitor pentru declanșarea unei forțe interioare și poate avea rezultate eficiente dacă este rostită așa cum trebuie în cadrul unei meditații. Eliberați-vă mintea de gânduri și rostiți cuvintele care se potrivesc zodiei voastre.

Aflați mai jos care este mantra fiecărei zodii sau ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Răbdare, răbdare, răbdare

Sunteți impulsivi și vă place să fiți mereu pe primul loc, însă nu e cazul să vă fie teamă, puteți face absolut tot ce v-ați propus dacă aveți răbdare. Lucurile se pot rezolva cu ușurință, iar soluțiile vin mai ușor când apar într-o minte limpede. Lăsați furtuna să treacă, dați-vă voie să aveți răbdare.

Taur / Ascendent în Taur

Pot să accept schimbarea

Căutați mereu stabilitatea și sigur, nu este nimic în neregulă cu asta, însă poate ar fi mai bine să nu rămâneți blocați în rutină. Aveți nevoie de schimbați din când în când, deschideți ușa lucrurilor bune și oportunităților care pot apărea astfel.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

E în regulă să mă opresc uneori

În goana dvs. puteți fi aventuroși și fermecători sau neliniștiți și distrați. O bună modalitate de a vă regăsi echilibrul interior este să vă opriți din când în când și să vă uniți cu propriile voastre sentimente. Iureșul gândurilor și al ideilor nu va pleca nicăieri însă va avea ocazia să se limpezească și să se cristalizeze mai ușor apoi.

Rac / Ascendent în Rac

Am încredere în mine

Unele semne nu au nevoie de nicio încurajare pentru a ieși în față, însă nu este cazul Racului. Dvs. trebuie să simțiți mai des că vă puteți baza pe propriile forțe. Nu vă fie teamă de respingere și nici de abandon. Lăsați temerile deoparte, veți reuși.

Leu / Ascendent în Leu

Pur și simplu respir

Aveți mereu nevoie de laude, de validare și de atenție și vă temeți că s-ar putea să rămâneți singuri, că s-ar putea să fiți ignorați. Nu e ușor să rămâneți liniștiți, chiar și meditația se poate dovedi o provocare pentru voi, de aceea, doar respirați. Fiți prezenți și nu vă lăsați trași în spate nici de dramele trecutului, nici de spaimele viitorului. Respir. Acum.

Citește continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel