Care este cristalul Zodiei tale. Proprietățile magice ale cristalelor pentru fiecare semn zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Kira auf der Heide
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kira auf der Heide

Un aspect interesant al cristaloterapiei este că fiecare semn zodiacal are o afinitate naturală cu anumite cristale și pietre, iar aceste combinații pot genera un schimb puternic și magic de energii. Iată cristalul perfect pentru fiecare semn zodiacal și proprietățile sale.

Cristalele, folosite corect, pot aduce beneficii nu doar pentru o casă armonioasă, ci şi pentru muncă sau chiar studiu. Plasate şi întreţinute corect pe biroul de acasă sau de la serviciu, aceste „ornamente” magice şi discrete pot ajuta la menţinerea unei vibraţii pozitive, o concentrare mai bună, productivitate şi chiar pentru atragerea unor oportunităţi.

Cristalul, ca structură, are această capacitate de a amplifica anumite energii subtile, spune Dan Ciubotaru în cadrul interviurilor Astrosens despre inițierea în cristaloterapie. 

„Ideea este că aceste cristale, prin acea reţea cristalină, au o structură foarte fixă şi ele pot fi programate cu anumite intenţii, anumite energii, anumite lucruri şi retransmit acea energie, acea intenţie a ta. Eu le văd ca pe nişte amplificatoare". Dan Ciubotaru a ţinut să facă o precizare importantă legată de calitatea cristalelor de pe piaţă şi cum să le deosebim de obiectele cu aspect asemănător, create în laboratoare sau fabrici. „Vreau să subliniez un aspect: Mare parte din cristalele care există pe piaţă sunt artificiale. Sunt produse în laborator, în fabrici. Foarte important este să căutăm să lucrăm cu un cristal natural, chiar dacă nu este la fel de strălucitor, la fel de frumos, nu e bine să cumperi cristale de la orice colţ de stradă. Un cristal autentic, natural, este foarte scump dacă ne uităm. Nu vorbim de cuarţ, care se găseşte peste tot. În rest, orice cristal natural este scump. Cu cât e mai colorat, mai frumos, dacă este şi natural, costă mult. Deci, trebuie să fim foarte atenţi".

Cei mai mulţi iubitori de cristale adoră să îşi umple spaţiul personal cu o colecţie impresionantă de cristale, plasate strategic prin casă. Dar există un dezavantaj în acest obicei, atrage atenţia Dan Ciubotaru. „Mai am un principiu legat de cristale. Trebuie să mergi pe calitate şi nu pe cantitate. Aceste cristale acţionează ca nişte amplificatoare şi dacă tu îţi înconjori casa, camera de cristale, atunci ele îţi amplifică tot ceea ce tu manifeşti. Şi dacă tu ai o perioadă mai grea, mai depresivă şi impregnezi camera cu tristeţe, acele cristale vor amplifica şi vor retransmite tristeţea. Şi tu îţi revii, eşti bine, dar când revii în camera ta, cristalele dau înapoi energia programată în ele, te reîncarcă cu acea tristeţe. Sfatul meu este să vă lucraţi cu cristalele, să vă înconjuraţi doar de cele cu care lucraţi în mod activ şi mai bine unul bun decât o sută care te zăpăcesc, care nu sunt bune sau sunt artificiale”.

Cristalele potrivite pentru fiecare zodie:

Berbec / Ascendent în Berbec

Îți recomandăm hematitul care te va ajuta să îți clarifici gândurile, să ai o minte limpede și să te concentrezi mai ușor. Totodată, ochiul de tigru este cel care te va ajuta în caz că îți este teamă și ajută la vindecarea afecțiunilor sistemului digestiv. În același timp, ți-ar prii Carnelianul: acesta nu numai că te va ajuta să îți reîncarci bateriile, ci îți vindeci și impulsivitatea. În plus, această piatră infuzează vitalitate, optimism, bucurie și ajută la eliminarea sentimentelor negative precum gelozia și invidia, îmbunătățind starea de spirit!

Taur / Ascendent în Taur

Pentru a scăpa de blocajele de la nivelul comunicării încearcă cianitul albastru. Malachitul te va ajuta să îți purifici organismul și va funcționa ca un filtru împotriva radiațiilor. Lemnul pietrificat te va ajuta să îți calmezi nervii. Cuarțul trandafir poate ajuta acest semn să deschidă chakra inimii și să elibereze o doză bună de romantism, dar nu numai asta: purtând întotdeauna cu tine un mic cuarț trandafir, te poți proteja de potențiale probleme ale inimii.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel