Care este cel mai mare regret al Mariei Dragomiroiu. Artista are o mare durere în suflet: „ Simt nevoia să îi aud pe bătătură”

Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, Facebook

Maria Dragomiroiu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este cel mai mare regret al său.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola,interpreta de muzică populară a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Mai exact, artista regretă faptul că părinții săi nu mai sunt în viață.

Câtăreața a recunoscut că îi e dor de perioada copilăriei și de momentele petrecute în sânul familiei. 

Maria Dragomiroiu: „Este un mare regret, dar și durere sufletească”

 „Este un mare regret, dar și durere sufletească, faptul că nu mai trăiesc părinții mei, să se bucure și să se mândrească cu mine, pentru că eu simt nevoia să fiu copil, nu contează vârsta. Această stare de a fi ocrotit, de a-ți spune cineva o vorbă bună, de a ști că este cineva căruia să te destăinui și să-i spui ce necaz ai și să te mângâie, nu să te judece, care este mama, tata. Mi-e dor de ei, eu am rămas tot copil, ”Prâslea” ăla mic, cum îmi spunea tata. Simt nevoia să îi aud pe bătătură, cum îmi spune : ”Hai la tata”, ”Hai la mama”. Mi-e greu. Faptul că nu mai sunt ei să se bucure pentru ce am făcut, pentru cinstirea lor, să fie mândri de mine. Este un subiect despre care nu pot să vorbesc, fără să mi se înnoade în gât lacrimile. Mi-e foarte dor de ei.”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru Spectacola.

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Marea artistă a împlinit recent vârsta de 67 de ani, însă pare că timpul nu-și face deloc simțit prezența asupra fizicului ei și asupra tenului veșnic tânăr. Cântăreața de muzică populară reușește acest lucru, în ciuda stresului zilnic la care este supusă și în ciuda orelor târzii la care se culcă în fiecare noapte. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, Maria Dragomiroiu a vorbit despre ritualul de îngrijire peste care nu trece niciodată seara și despre cum reușește să își mențină tenul tânăr. 

„Eu mă culc numai pe la 2-3 noaptea și dimineața, rar mă trezesc după 9, de obicei atunci mă trezesc, pentru că începe altă zi, cu alte probleme, care trebuie rezolvate, tocmai din acest motiv este și acest stres, care obosește omul. Eu nu sunt scutită de el. Am de toate și, de multe ori, mai multe greutăți, fericirea și bucuria trece repede, dar te încarcă. Eu nu fac nimic special pentru a mă menține, nu merg să mă întrețin nicăieri, muncesc foarte mult fizic, prin curte totul e făcut de mine, pentru că asta este și o terapie. Eu doar nu tund iarba, pentru că nu am timp, în rest fac tot, aranjez toate floricelele, vorbesc cu ele.”, a povestit Maria Dragomiroiu în exclusivitate pentru Spectacola.

Ritualul peste care artista nu trece niciodată seara

Chiar dacă nu petrece timp în saloanele de înfrumusețare, artista de muzică populară ne-a mărturisit faptul că are mare grijă de tenul ei, iar seara nu trece niciodată peste un ritual.

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă. Nu merg la cosmetică, pentru că nu am timp, aș merge, așa că mai fac un masaj, am grijă de fața mea categoric, sunt multe modalități acum.”, ne-a mai povestit artista. 

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 aug 2022, 19:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience