Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a dezvăluit tot

Data publicării:
Cătălin Măruță, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, sursa instagram

Cătălin Măruță a dezvăluit care este cel mai mare regret al său.

Cătălin Măruță este unul dintre cel mai apreciați prezentatori TV din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta de la PRO TV se mândrește și cu o familie superbă. Cu toate astea, Cătălin Măruță are un mare regret și există lucruri pe care le-ar fi făcut diferit.

Mai exact, prezentatorul TV regretă faptul că nu a făcut copii mai devreme. De asemenea, acesta a mărturisit că este dependent de muncă și îi place ceea ce fac, însă nimic nu se compară cu momentele petrecute cu familia. Vedeta de la Pro Tv a precizat faptul că cele mai frumoase amintiri alături de familie sunt cele din vacanțe.

„În vacanțe. Înainte să avem copiii, dar și după, când am mers și cu ei. Îmi place să ne trezim fără alarmă, să nu ne uităm niciodată la ceas. Să mâncăm când ne e foame, să facem ce avem chef.”, a declarat Cătălin Măruță, pentru VIVA.

 

Andra a dezvăluit cât de geloasă este în relația cu Cătălin Măruță

 

Andra susține că nu este geloasă pe soțul ei deoarece are încredere în el și spune că nu este de acord cu acele relații în care partenerii nu își oferă libertate și care pun mereu la îndoială loialitatea celui drag. 


„Niciunul dintre noi nu este posesiv sau gelos peste măsură. Suntem siguri pe noi, acesta cred că este motivul. Simțim că este o alegere să fim unul cu celălalt, nu trebuie să ne „păzim” partenerul, să fim vigilenți și să nu îl lăsăm să se îndepărteze de noi. Suntem în primul rând buni prieteni, suntem confidenți, ne facem să râdem, ne cerem sfatul în multe privințe”, a spus Andra pentru libertateapentrufemeiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel