Care este cel mai mare regret al lui Carmen Tănase după moartea soțului. Motivul pentru care actrița nu a mai vrut să-și mai refacă viața

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Tănase, sursa instagram
Descriere foto: Carmen Tănase, sursa instagram

Carmen Tănase a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei după moartea soțului ei, dar și motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața.

Carmen Tănase a trecut prin momente cumplite, după ce soțul ei a decedat în urma unei bătălii crunte cu cancerul. Cei  doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani de zile și au împreună un fiu pe nume Tudor, de care actrița este extrem de mândră.

”Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutam foarte mult, ne completam în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l ”tată”. Se amuza.

L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo”, a povestit Carmen Tănase, potrivit Click.

Recent, Carmen Tănase a dezvăluit care este cel mai mare regret în ceea ce privește relația dintre ea și soțul ei. Mai exact, actrița a povestit că îi pare rău că ea și soțul ei nu s-au cununat religios. De asemenea, Carmen Tănase a precizat că este bine să nu amâni acest lucru și să-l faci atunci când este timpul.

”El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia. Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: ”Uite, eu am cancer”. A căzut casa pe mine!”, a mai povestit actrița.

După moartea soțului ei, Carmen Tănase nu a vrut să își refacă viața cu altcineva, axându-se pe carieră și pe creșterea fiului ei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel