Care este cel mai mare pericol de pe pământ. Mircea Badea: „Nu este nici războiul din Ucraina, nici încălzirea globală”

Data publicării:
Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a dezvăluit cu ce pericol se confruntă omenirea în acest moment.

Mircea Badea este extrem de recunoscut și apreciat pentru faptul că mereu spune lucrurilor pe nume, indiferent de urmările pe care le-ar putea avea comentariile sale, din partea audienței sale. De data aceasta, celebrul prezentator TV a analizat Forumul Economic de la Davos, despre care nu a avut deloc o idee prea bună. Mircea Badea consideră astfel că toți participanții au făcut doar să se bage în seamă unul cu celălalt, lucru care nu va duce la niciun fel de rezultat.

”Ce să facă cei mai bogați oameni ai planetei? (…) Se bagă și ei în seamă unii cu alții. Este ușor să dai din gură, dar toți au venit cu avionul privat, să ne înțelegem.

De ce dacă luptă cu încălzirea globală nu au făcut Forumul Economic pe zoom?”, a spus Mircea Badea, la Antena 3 CNN, potrivit Fanatik

Te poate interesa și: „Nu am vrut să-l bat pe Mircea Badea”. Micutzu rupe tăcerea despre scandalul cu prezentatorul TV

Care este principalul pericol al lumii

Mai mult, Mircea Badea a vorbit și despre principalul pericol care a cuprins lumea în această perioadă. Nu este vorba despre război sau despre încălzirea globală, susține acesta, ci despre socialism, curent spre care cât mai mulți oameni tind să aspire. Acest lucru este total greșit, consideră Mircea Badea.

”În opinia mea, în acest moment, pericolul numărul 1 pe pământ nu este nici războiul din Ucraina, nu este nici încălzirea globală. Cred că pericolul numărul 1 este socialismul.

Remarc socialism la nivel mondial, alunecarea absolut intensă către socialism în care lumea că țipă că vrea mai mult Guvern, mai multe autorități, mai mult control. Este foarte greșit”, a mai precizat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Pe aceeași temă: Mircea Badea, reacție după ce a fost înjurat de Teo, Vio și Costel: „Vreau să fac public un anunț”

Cum își ține Mircea Badea hoții la distanță

În altă emisiune, Mircea Badea le-a dezvăluit fanilor său trucul inedit prin care ține hoții la distanță. Așadar, când pleacă de acasă, îndrăgitul realizator obișnuiește să așeze niște coji de ouă sub preș. Chiar dacă pentru foarte multe persoane poate părea bizar, partenerul de viață a lui Carmen Brumă spune că acesta chiar dă rezultate. Nu doar tu o să știi că ai fost prădat de hoți, ci chiar și aceștia o să știe că proprietarul va fi înștiințat de vizita lor. 

„Atenție! Trucul meu. Când pleci de acasă, pui sub preșul de la intrare sau poți să pui un preș „la interior” cum ar spune Cîțu. Deci cum deschizi ușa să fie un preș. Zic că mai bine la interior decât la exterior. Sub preș cu mare grijă când pleci de acasă pui niște coji de ouă, ai lăsat ușor, ai închis frumos ușa.

Când ai venit acasă şi ai dat la o parte, dacă alea sunt praf, e clar că a intrat cineva în casă. Tare sau ce? Folia cu bule se aude. Ce o să facă ăla, o să pună cojile de ouă la loc? Tare sau ce? E mind blowing”, a mai spus Mircea Badea la emisiunea pe care o prezintă.

Te poate interea și: „Eram șomer și muritor de foame”. Mircea Badea, viață de coșmar la 30 de ani: „ Cum era să mor de foame și să te cunoască toată lumea?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel