Care este cel mai bun job pentru semnul tău zodiacal. Află la ce te pricepi cel mai bine

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay

Dacă plănuiești să faci o schimbare în carieră sau pur și simplu ești în căutarea unui job nou, nu ar fi o idee rea să iei în considerare și ceea ce spun astrele.

Berbec

O carieră activă
Aveți nevoie de vivacitate pentru a evita să vă plictisiți de moarte în viața profesională. Urcușurile și coborâșurile te excită și ai nevoie să faci ceva imprevizibil, pentru că urăști rutina monotonă.

Slujba ta ideală:
Soldat
Sportiv
Pompier
Ofițer de poliție 
CEO 
Alpinist.

Taur

Locuri de muncă legate de activitățile în aer liber. Motto-ul muncii dvs. este încet, dar sigur. Personalitatea Taur' este capabilă să depășească obstacolele datorită răbdării lor nesfârșite, au nevoie de siguranță financiară în viața lor pentru a se simți stabili, așa că nu se pune problema asumării de riscuri pentru ei.

Slujba ta ideală:
Grădinar
Medic veterinar
Paznic de vânătoare 
Agent imobiliar 
Bucătar.

Gemeni

Ceva intelectual
Gemenii sunt foarte încăpățânați și nu vor decât să se distreze, vei observa că prietenii și familia ta nu se împotrivesc faptului că întreprinzi diverse proiecte în același timp. Evită să te împrăștii prea mult, comunicarea este cheia.

Slujba ta ideală:
Jurnalist
Autor
Vânzător
Avocat
Comediant 
Actor.

Rac

Ceva artistic
Aveți o latură atentă, ezitantă, poate că adesea vă este puțin teamă. Sunteți unul dintre cele mai sensibile semne zodiacale și ați excela într-o carieră care implică relații publice. În ciuda rezervelor tale, o carieră artistică ți s-ar putea potrivi foarte bine.

Meseria dvs. ideală:
Contabil
Lucrător în domeniul hotelier
Bucătar

Leu

O carieră în lumina reflectoarelor
Personalitatea Leului are nevoie de recunoaștere socială și pentru a se simți apreciat, tânjește după responsabilități și putere, deoarece se pricepe în mod natural să dea ordine. Leii urăsc să nu fie recunoscuți pentru eforturile lor și să fie nevoiți să stea în umbră, ei vor atenția pentru ei înșiși.

Slujba ta ideală:
CEO
Artist
Celebritate
Ambasador sau, de ce nu, o slujbă care se ocupă cu produse de lux. 

 

Fecioară

Fecioara are nevoie să îi ajute pe ceilalți
Personalitatea Fecioarei este cunoscută pentru faptul că este metodică, foarte organizată și serioasă, ceea ce înseamnă că nu le place să își asume riscuri la locul de muncă. Fecioarele sunt persoane serviabile și își fac griji că nu sunt suficient de bune și uneori le lipsește încrederea în sine. Sunteți un perfecționist, ceea ce uneori colegii dvs. consideră enervant.

Slujba ta ideală:
Matematician
Cercetător științific
Contabil
Secretar/PA
Asistent medical, medic
Profesor
Bibliotecar 
Farmacist.

 

Balanță

O carieră cu varietate
Personalitatea Balanță trebuie să-și pună în valoare farmecul, amabilitatea și diplomația pentru a reuși în lumea profesională. Balanțele sunt foarte primitoare și politicoase, dar banii sunt o motivație foarte mare pentru tine, trebuie să te simți bine în mediul de lucru. Simțul tău de dreptate ar putea să-ți influențeze și viața profesională, iar tu ai putea excela în joburi bazate pe artă.

Slujba ta ideală:
Coafor
Ospătăriță de avion
Jurnalist
Mediator
Model
Designer
Artist de divertisment

Scorpion

Scorpionii au nevoie de putere
Aveți nevoie de putere și vă place să rezolvați probleme, aveți legături puternice cu sexualitatea, crizele, transformările și sectoarele financiare. Marte te-ar putea orienta și spre o carieră militară, pentru că îți place să dai ordine, dar nu îți place să te supui.

Meseria ta ideală:
Politician
Detectiv particular
Ofițer de poliție
Chirurg

Săgetător

Carierele internaționale ți s-ar potrivi
Sunteți sigur pe dumneavoastră și sunteți foarte ambițios în ceea ce privește cariera. Mai mult ca sigur ai legături în străinătate, sau duci o viață mult prea liniștită pentru vârsta ta. Mai mult, ai nevoie să predai sau să culegi informații pentru a te simți împlinit.

Meseria ta ideală:
Ghid turistic 
Traducător 

Capricorn

Capricornul are nevoie de o carieră tradițională
Personalitatea Capricornului este în mod natural ambițioasă, însă nu sunt foarte răbdători, dar nu vă faceți griji răbdarea este o virtute și vine adesea mai târziu în viață. Ești perseverent, muncitor și nu te temi să te murdărești pe mâini pentru a termina o sarcină.

Slujba ta ideală:
Cercetător
Administrație
Bancher
Profesor

Vărsător

Orice lucru creativ pentru Vărsător
Personalitatea Vărsătorului are nevoie de sentimentul lor de libertate și de a se simți ca și cum ar pleca în aventuri, le place să aibă proiecte și să fie provocate. Fiind un suflet idealist și creativ, Vărsătorilor le este foarte greu să accepte obligațiile.

Slujba ta ideală:
Inginer
Specialist în I.T.
Cercetător științific
Pilot

Pești

Tot ceea ce implică apa îi va cuceri pe Pești
Sunteți foarte deschis la minte și nu foarte materialist, aveți tendința de a visa cu ochii deschiși și vă simțiți cel mai bine în sectoarele artistice sau în regiunile acvatice.

Meseria ta ideală:
Marinar 
Pescar
Scafandru
Poet
Scriitor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel