Care este cea mai mare fobie a Oanei Roman. Vedeta a dezvăluit tot: "Nu suport..."

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit care este cea mai mare fobie a ei.

Recent, Oana Roman a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări pentru fanii ei. Printre curiozitățile legate de fostul ei soț, dar și mama sa,  fanii vedetei au fost curioși să afle dacă aceasta are vreo fobie. Ei bine, Oana Roman nu a stat prea mult pe gânduri și le-a mărturisit prietenilor virtuali că este claustrofobă. De asemenea, ea are fobie de reptile și de fluierat. 

O altă întrebare a fost legată de planurile vedetei la bătrânețe. Aceasta a mărturisit că își dorește să se mute în Sudul Franței.

Oana Roman a spus adevărul despre relația pe care o are cu Marius Elisei!

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a declarat în nenumărate rânduri că a rămas în relații bune cu fostul soț, mai ales de dragul fetiței lor.  Marius Elisei este în continuare alături de Oana Roman și fiica ei, motiv pentru care le oferă mereu ajutorul de care au nevoie. Cu toate că a refuzat că plece în vacanță alături de fiica lor și Oana, fostul soț al vedetei s-a oferit să le ducă la aeroport, dar și să le ia. Vedeta a mărturisit că a primit sprijinul fostului ei soț, în special când s-a întors acasă, având în vedere starea sa de sănătate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel