Care este cea mai mare dorință a lui Gigi Becali. Familia patronul FCSB a trecut printr-o adevărată dramă: „E gata viața pentru mine!”

Data publicării:
Gigi Becali, Captură foto Antena Stars
Descriere foto: Gigi Becali, Captură foto Antena Stars

Gigi Becali a dezvăluit care este cel mai mare vis al său, dar și care este drama prin care a trecut familia sa.

Gigi Becali și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut familia sa. Patronul FCSB a povestit că a trecut printr-o adevărată dramă, după ce bunica sa a rămas văduvă. Soțul femeii a decedat când aveasta avea doar 30 de ani. De atunci, bunica latifundiarului din Pipera a refuzat să își mai refacă viața, dar și să mai petreacă timp alături de prieteni. 

„Bunica mea la 30 de ani a rămas văduvă. Și în momentul ăla, când a rămas văduvă și-a scos cerceii și verighetă și tot! Și a zis: E gata viața pentru mine. Nu mergea nici măcar la zi onomastică sau nici la nuntă, măcar cu verișorii ei, cu familia. Și-a pus batic negru și gata.

Dar de ce, bunico? îi spuneam eu. Păi dacă, fără să vrea, unul se îmbată și vine și mă pupă pe față? Pentru demnitatea și onoarea mea, nu mai vreau să trăiesc”, a mărturisit omul de afaceri, la Tritinas TV.

 

 

Care este cea mare dorință a al lui Gigi Becali

 

De asemenea, Gigi Becali a mărturisit că își dorește ca peste câțiva ani să se retragă la mânăstire.

 

 „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil. (...) Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a mai spus el.

 

Citește și: Gigi Becali, pensie fabuloasă. Latifundiarul din Pipera va primi o sumă frumușică de la Parlamentul European

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel