Care este cauza morții lui Benone Sinulescu. Explicația medicilor: „O parte din conţinutul stomacului i-a ajuns în plămân şi i l-a ars”

Data publicării:
Benone Sinulescu, sursa facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, sursa facebook

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani. După decesul artistului, medicii au vorbit despre boala care i-a adus sfârșitul.

O țară întreagă îl plânge pe îndrăgitul interpret de muzică poulară, Benone Sinulescu. Regretatul artist a murit joi, la vârsta de 84 de ani, din cauza pneumoniei de aspiraţie. Medicii au explicat cât de gravă este afecțiunea care i-a adus sfârșitul. Deşi informaţii iniţale au indicat că ar fi murit la spital din cauza unei pneumonii, soţia lui a explicat că el a refuzat internarea.

Beatrice Mahler a explicat că pneumonia de aspiraţie este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistenta important si cu risc de deces mare.

„Pneumonia de aspiratie este o formă foarte severă de pneumonie în care o parte din continutul stomacului ajunge in plaman si arde plamanul. Este o pneumonie cu prognostic sever, cu necesar de asistenta important si cu risc de deces mare. Sunt forme de pneumonie de aspiratie care se vindeca si forme care chiar daca sunt internate nu reusesc sa depaseasca acest moment. Este foarte important ca interventia sa se faca promt in astfel de situaţii.

Pneumoniile de aspiratie pot fi intalnite la persoanele care au come de diverse cauze, însă cele mai frecvente sunt întâlnite la persoanele cu afectiuni neurologice. Este o pneumone care evolueaza sever si sansele de supravietuire sunt extrem de mici la domiciliu”, a explicat Beatrice Mahler la România TV.

 

Când va fi condus pe ultimul drum Benone Sinulescu

 

Potrivit ultimelor informații, regretatul interpret de muzică populară va fi înmormântat duminică, la Arad, deși, inițial, soția artistului a precizat că înhumarea va avea loc la Cimitirul Eternitatea din Capitală. Sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului va fi depus la o casă mortuară pentru priveghi, după care familia și cei care l-au iubit îl vor conduce pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea din Capitală.

“Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens”, a spus soția lui Benone Sinulescu, potrivit click.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel