Care este boala de care suferă Mihai Bobonete. Actorul se confruntă cu ea de ani de zile

Data publicării:
Mihai Bobonete, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bobonete, foto Instagram

Mihai Bobonete a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă de ani de zile. 

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciați actori. Acesta face parte din unul dintre cele mai vizionate seriale, și anume  „Las Fierbinți”. Recent, Mihai Bobonete și-a dechis sufletul și a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă de câțiva ani. Într-un interviu recent, actorul a dezvăluit cum este în spatele camerelor, dar și cât de mult muncește pentru tot ce vede lumea pe micile ecrane.

Acesta a precizat că trebuie să se pregăteaqscă enorm de mult pentru fiecare episod din serialul  „Las Fierbinți”. Cu trecerea timpului, acest lucru  a venit la pachet și cu multe probleme de sănătate. 

 

”Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a declarat cunoscutul actor pentru VIVA.

 

Totodată, Mihai Bobonete  declarat că trebuie să muncești mult pentru a ajunge departe și că poți să trăiești decend dacă vrei să urmezi o carieră în actorie. 

”Cred că se poate trăi decent și din actorie și joburi adiacente, dar totul e să muncești mult. Nu cred că poți să faci averi peste noapte cu actoria. Nu poți avea succes peste noapte cu un rol, trebuie să muncești și să capeți înțelepciune, iar veniturile pecuniare vin cu experiența și creșterea valorii. Nu mă plâng și, slavă Domnului!, sunt încă în putere să pot munci și nu fug de muncă, așa că să vină și banii, că nu strică”, a mai spus actorul.

 

 

Mihai Bobonete recunoaște că e un bărbat GELOS

 

 

Sunt împreună de peste 25 de ani, se iubesc și au o relație fericită, dar nu au crezut niciodată că vor ajunge să se căsătorească. Mihai Bobonete și Cătălina au ajuns în fața altarului dupa 23 ani de relație. S-au cunoscut în 1995. În 2009 și-au spus Da în fața ofițerului stării civile, iar în 2017 s-au cununat religios. 

Chiar și după atâta timp, actorul mărturisește să se întâmplă să mai fie gelos, văzându-și cât de frumoasă este soția sa. Însă spune că îi trece repede, amintindu-și cât de mult se iubesc. De asemenea, Bobitză spune că nu a călcat niciodată strâmb și nu a fost niciodată interesat de ispitele din jur. 

„Nu m-au interesat niciodată aceste „tentații purtătoare de sâni pentru că nu ne-am riscat niciodată familia și cariera pentru tentații de genul ăsta. Vorbesc la plural că mă refer și la colegii mei de serial. Plus că vreți să vă mai spun ceva? Am văzut multe și am trăit și mai multe în adolescența mea… Acum am acasă TOT ce-mi trebuie, de ce să mai caut altceva în altă parte? Gelos mai sunt din când în când, pentru că nevastă-mea e mai frumoasă pe an ce trece, dar de fiecare dată mă liniștesc cu gândul că, dacă nu s-a întâmplat nimic atât amar de vreme, ce s-ar mai putea întâmpla acum, când oricum știu că ea mă iubește și eu o iubesc la fel?”, a declarat actorul pentru sursa citată mai sus.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel