Care au fost ultimele cuvinte pe care Cătălin Scărlătescu i le-a spus lui Liviu Chiorpec. Ce l-a rugat pe regretatul bucătar să facă

Data publicării:
Liviu Chiorpec și Cătălin Scărlătescu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Liviu Chiorpec și Cătălin Scărlătescu, sursa instagram/ colaj foto

Vestea morții lui Liviu Chiorpec a căzut ca un trăsnet peste familia bucătarului, dar și peste cei care l-au cunoscut. Printre aceștia se numără și Cătălin Scărlătescu, care este devastat de moartea concurentului de la Chefi la cuțite.

Ziua de 4 noiembrie a fost una neagră pentru familia bucătarului Liviu Chiorpec. Unul dintre concurenții recrenți ai show-ului culinar ”Chefi la Cuțite” s-a stins din viață, după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă, cancerul. Cătălin Scărlătescu, dar și ceilalți chefi de la celebra emisiune sunt profund îndurerați de trecerea în neființă a celui care i-a surprins cu preparatele sale.

La scurt timp după aflea veștii triste, Cătălin Scărlătescu, juratul de la Chefi la Cuțite, a mărturisit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a adresa regretatului bucătar Liviu Chiorpec, cu doar câteva zile înainte ca acesta să-și dea sfârșitul. Mai exact, Cătălin Scărlătescu l-a rugat să rămână în viață până se întoarce din Grecia, acolo unde a filmat emisiunea Chefi fără Limite.

„Vestea asta a venit așa… și nici nu știu ce să spun. Un om mai frumos ca el n-a existat. Ultima oară când am vorbit cu el eram în Grecia, la filmări, toți trei și l-am sunat eu și am vorbit toți trei cu el, și eu, și Bontea, și Dumitrescu.

Eram toți trei într-un van și ne-am urat toate cele bune unul altuia, și noi lui, și el nouă, și pe rând, și separat. L-am rugat să mai stea în viață până ne întoarcem și noi, să mai facem sezonul următor, în speranța că vom face mai multe, dar nici el nu mai era foarte optimist”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru Fanatik.

 

Și prietenii regretatului bucătar au rămas profund îndurerați, după moartea celui care a uimit întotdeauna cu preparatele, dar și cu bunătatea sa.

„E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lungă și demnă lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine și sauvignonul va fi de acum încolo despre tine. Mi-e trist, mi-e frig, mă gândesc că cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viața ta.

Ne-am cunoscut călcându-ne pe picioare la cursurile de tango și am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne-am dus alături anii îmblânzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc căutând în noi sunete și forme. Să-i înveți, dragă Liviu, pe cei de Sus, să bea șampanie la micul dejun.”, a scris Raluca Neagu, una dintre prietenele apropiate de-ale regretatului bucătar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel