Care a fost meseria de vis pentru Dan Capatos. Ce își dorea prezentatorul TV să devină atunci când era doar un copil

Data publicării:
Dan Capatos, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, sursa foto Instagram

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Dar ce visa să devină Dan Capatos în copilărie?

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România. Celebrul prezentator TV este moderatorul emisiunii „Xtra Night Show” de peste 20 de sezoane. Chiar dacă nimeni nu ar crede asta, Dan Capatos și-ar fi dorit să devină preot. Acesta era visul lui încă de mic copil, dar Revoluția din decembrie 1989 i-a dat peste cap aceste planuri. Ulterior și-a dorit să devină arhitect, dar nici acest vis nu a fost îndeplinit. Nici măcar meseria de doctor nu l-a atras pe Dan Capatos, chiar dacă mama lui era medic. După evenimentele din 89, Dan Capatos a avut un alt vis, și-a dorit să fie jurnalist. 


„Până la urmă am devenit ceea ce mi-am dorit cu adevărat să fac. La 17 ani, după “explozia presei” din vremea comunismului, am realizat că vreau să fiu jurnalist. Mă ambiționasem să citesc toate publicațiile. Mă izbeam de oameni pe stradă în timp ce citeam. Veneam mereu acasă cu tricourile pătate de cerneală. Îi dădeam banii în avans pe o săptămâna omului de la ziare, ca să apuc publicațiile care-mi plăceau. Presa pe atunci era ceva incredibil, puteai face ceva cu viața ta”, a mărturisit Dan Capatos, în emisiunea Cultour.


Dan Capatos a fost o perioadă bună de timp jurnalist de investigații, apoi a devenit redactorul-șef al celebrei reviste cu iepurași, Playboy.


„Am abandonat presa de investigație după 6 ani, în anul 1999. Deja lucrurile nu mai mergeau, primeai ordine și nu mai eram un jurnalist liber. Am debudat în presă când eram liber să scriu orice”, a mai explicat prezentatorul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel