Care a fost cel mai mare regret al Lorei după moartea mamei sale. Artista a dezvăluit totul: "Nu am avut timp să..."

Data publicării:
Lora, sursa instagram
Descriere foto: Lora, sursa instagram

Lora a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei, după ce mama ei a decedat.

Lora este una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta a trecut prin momente cumplite, după ce mama ei s-a stins din viață, în urma unei bătălii crâncene cu o boală nemiloasă. Lora nu încetează să se gândească la cea care i-a fost dragă, fapt ce o afectează și mai tare. Vedeta face față foarte greu pierderii pe care a suferit-o.

Artista a declarat că regretă extrem de mult faptul că a pierdut-o pe mama ei și că nu a apucat să se bucure de toate reușitele și de tot ce i-a pregătit viața, alături de ea.

 „Cel mai mare regret este că am pierdut-o pe mama mea. Că nu am mai avut timp să mă bucur de reușite, de lecții și de tot ceea ce mi-a mai pregătit viața, alături de ea.”, a spus Lora pentru Viva.

 

De asemenea, Lora a mărturisit că cea mai mare fericire a avut-o atunci când era copil și stătea la bunici. 

„La bunici în pădure, la cules de toporași cu mama și fratele meu. Când eram un copil fericit care se bucura de iubire și care nu vedea, încă, răutatea sau problemele.”, a spus artista pentru sursa citată.

 

Lora a trecut prin momente cumplite, după ce a fost implicată într-un accident rutier

 

Artista a povestit că a fost la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident de circulație. Potrivit spuselor ei, situația a fost destul de gravă și doar o minune de la Dumnezeu a reușit să o salveze.

Lora a mai mărturisit că avea 21 de ani, iar în urma accidentului a avut nasul spart și are și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vrea să o scoată. Lucrurile ar fi stat mai rău atunci pentru cine a mai fost atunci în mașină, spunând că „nu a fost ok”.

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost ok”, a mărturisit Lora pentru VIVA!.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel