Cardi B, mesaj emoționant după ce Selena Gomez a anunțat că vrea să se retragă din lumea muzicii

Data publicării:
Cardi B și Selena Gomez, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cardi B și Selena Gomez, sursa foto Instagram

Selena Gomez a anunțat că are de gând să renunțe la muzică după lansarea ultimului ei album deoarece s-a săturat de criticile oamenilor. 

Chiar dacă tocmai a lansat cel mai nou album al său, Revelacion, Selena Gomez se gândește serios să renunțe la muzică. De-a lungul timpului artista a fost aspru criticată din cauza calităților vocale. Gurile rele spuneau ca artista mai bine ar continua cu actoria decât cu muzica, iar vedeta își dorește să scape de aceste critici. Multe vedete au fost de-a dreptul uimite de anunțul făcut de artistă. Cardi B nu s-a putut abține și i-a transmis Selenei un mesaj tare emoționant. 


„Nu cred că Selena ar trebui să se retragă. Face muzică bună și fanii o iubesc. Cred că mai are nevoie de o eră. Una intensă, pe care nu a mai arătat-o înainte. Mi-ar plăcea să-i dau câteva idei”, a scris Cardi pe Twitter. 


„Îmi place Selena. Îi iau apărarea pentru că este o persoană minunată. Noi, celebritățile, suntem foarte divizate, dar ea e prea dulce ca să o dai la o parte”, a adăugat rapperița.


Selena Gomez a lansat primul EP în spaniolă. Piesele ”De una vez” și ”Baila conmigo” au prins foarte bine la public. ”De una vez”, prima piesă de pe album a strâns în prima săptămână aproximativ 60 de milioane de vizualizări pe toate platformele de streaming. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel