Cardi B, gest necontrolat, în timpul unui concert. Artista și-a aruncat microfonul în capul unui fan / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Cardi B, captură video TikTok
Descriere foto: Cardi B, captură video TikTok

Cardi B a avut parte de un incident neplăcut pe parcursul unui concert, iar artista a acționat imediat în cauză. 

În ultima vreme, au existat mai multe incidente neplăcute la concerte, întrucât anumiți fani s-au purtat foarte urât și au făcut mai multe gesturi controversate. Acest lucru a stârnit numeroase apeluri din partea starurilor internaționale, care-și roagă admiratorii să se calmeze și să trateze artiștii cu respect.

După ce în trecut, toată lumea a rămas uimită după ce un telefon aruncat spre scenă a lăsat-o pe cântăreața Bebe Rexha cu o tăietură serioasă la ochi, toată lumea se întreabă de ce astfel de incidente continuă să aibă loc, iar publicul nu se bucură de show-ul pentru care a plătit banii.

Din nefericire însă, aceste incidente s-au intensificat, iar recent, cântăreața Cardi B a fost în mijlocul unui astfel de „atac”.

În timpul unei reprezentații recente a piesei "Bodak Yellow" în Las Vegas, celebra cântăreață a fost acostată de un om din public, care a decis să arunce cu băutura lui în cântăreață, chiar în mijlocul performanței muzicale, potrivit presei intersanționale.

Citește și: Coloana sonoră a filmului ''Barbie'' a stabilit un nou record în topul muzical britanic 

Cardi B, gest necontrolat asupra unui fan

Chiar dacă inițial, Cardi B părea că va trece cu vedera acest incident, fără să acționeze, în final, aceasta a arătat tuturor faptul că nu are de gând să accepte această lipsă de respect. După câteva secunde în care a procesat lucrul care tocmai i s-a întâmplat, aceasta a acționat foarte repede și și-a aruncat microfonul direct către persoana responsabilă, în timp ce fanii și personalul își exprimau îngrijorarea cu privire la ceea ce tocmai se întâmplase.

După ce videoclipul a fost încărcat pe rețelele de socializare, acolo unde a devenit viral în scurt timp, mulți fani au fost atât nedumeriți, cât și puțin mândri de atitudinea pe care artista a arătat-o în timpul evenimentului.

După cum se poate vedea în video, cântăreața nu a pierdut timp după acest incident, și a început imediat să-și reia melodia de unde rămăsese.

VEZI și: Michelle Yeoh s-a căsătorit la 60 de ani. Actrița și Jean Todt erau logodiți de 19 ani

@cuzzington ????????????️????????????????????????️???????? I mean... what would you do if somebody threw water on you ?? ????????????️ #CardiB #Water #idontdancenowimakemoneymoves #IrsGoingDown #Concert #Cardi #Mic #microphone #orange #fyp #Viral #ExplorePage #WhatWouldYouDo #jepordy #Questions #warning⚠️ ♬ original sound - ???????? Darryl Williams ????????

Cum au reacționat fanii, în urma incidentului 

După cum era de așteptat, comentariile pe rețelele de socializare au început să curgă rapid, iar fanii i-au luat apărarea artistei în număr mare. Un utilizator de pe Twitter a comentat despre precizia aruncării microfonului ei: "Nah, Cardi trebuia să ocupe poziția de fundaș, a avut o precizie perfectă".

Un alt utilizator a fost confuz în legătură cu motivul pentru care cineva ar strica concertul pentru a face un astfel de gest jignitor.

Acesta a scris: "Nu înțeleg de ce oamenii cheltuiesc bani pentru un concert doar pentru a face niște prostii și a sfârși prin a fi dați afară".

În timp ce mulți alții i-au luat apărarea artistei, alții s-au concentrat, în schimb, pe calitatea muzicii în timpul atacului de pe scenă, scriind: "În calitate de iubitor de muzică, sunt doar enervat de faptul că întregul cântec este întrerupt atunci când ea ar trebui să cânte".

VEZI și: Prințul Harry primește o nouă lovitură. A pierdut un proces important, care îi putea aduce câștiguri semnificativeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel