Capcane în care cădem când ținem Postul Paștelui 2021. Dr. Anca Hâncu: Acestea sunt „soluțiile moderne” acceptate / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Hâncu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Anca Hâncu, sursa foto Facebook

Postul Paștelui 2021. Dr. Anca Hâncu, nutriționist, a dezvăluit la interviurile DC News și DC Medical ce trebuie să mâncăm în perioada Postului Paștelui. 

Invitată la interviurile DC News și DC Medical, dr. Anca Hâncu, nutriționist, a atras atenția privind Postul Paștelui 2021 că „trebuie să fie un post corect.”

Așadar, dr. Anca Hâncu a spus că trebuie „să mâncăm proteine din năut, salata cu năut, din fasole, din ciuperci”. Nutriționistul a subliniat faptul că nu sfătuiește la consumul de cartofi pai. „E mare diferență cum aducem acele calorii.”, a adăugat dr. Anca Hâncu.

Cât despre „soluțiile moderne” precum chiftelele din soia, dr. Anca Hâncu a declarat că „sunt acceptate aceste soluții. Sunt variante corecte pentru cei care le preferă.”

Mai există variante de brânză și iaurt din soia, mai există cânepa care se pune în salate. Proteine complexe! Când discutăm de aport de proteine, variantele acestea sunt foarte bune”, a mai spus nutriționistul.

Toate au calorii, dar avem nevoie și de calorii. Aportul caloric trebuie să fie echilibrat, să fie conform cu nevoile nostre energetice pe care le stabilim în funcție de sex, de activitate fizică, de metabolismul bazal al fiecărei persoane. Când mâncăm corect, corpul nostru se menține la aceeași greutate”, a adăugat dr. Anca Hâncu.

 

Citește articolul integral pe DC News. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel