Cântecul tematic al vieții tale, în funcție de semnul tău zodiacal

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Austin Neill
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Austin Neill

Ați urmărit vreodată un film sau o emisiune TV și v-ați simțit complet transportat de coloana sonoră? Fie că este vorba de un film de acțiune, o poveste de dragoste sau o comedie de râs, muzica care se aude pe fundal are capacitatea de a ne scoate la iveală emoțiile și de a ne permite să ne conectăm cu personajele. Dar dacă noi am fi personajele? Ce melodie ar fi atunci? 

Berbec: "Savage" de Megan Thee Stallion

Nu este un secret că ești genul competitiv și ambițios, Berbec. Dar ceea ce majoritatea oamenilor nu înțeleg este că nu te compari cu alte persoane, ci ești în competiție cu tine însuți. "Berbecii sunt neînfricați și își asumă riscuri pe care alți oameni nu le vor", spune Stardust. "Nu le pasă ce cred ceilalți și le place să le demonstreze că cei care îi contrazic se înșeală." Așadar, coloana sonoră a vieții tale trebuie să fie în egală măsură lăudăroasă și optimistă. Stardust recomandă să asculți orice piesă a lui Megan Thee Stallion pentru a te ridica în slăvi - dar mai ales "Savage" pentru un plus de încredere.

Taur: "No Scrubs" de TLC

Taurul poate fi o nucă greu de spart, dar odată ce cineva ți-a câștigat încrederea, ești unul dintre cele mai loiale și de încredere semne zodiacale. Ești foarte generos cu banii, atenția și timpul tău. Singurul lucru pe care îl ceri în schimb este să fii apreciat. "Taurii muncesc din greu pentru a ajunge unde își doresc în viață și așteaptă același lucru de la ceilalți", explică Stardust. "De aceea, aceste semne de pământ încăpățânate își țin strâns cercul interior". Din acest motiv, Stardust recomandă clasicul old-school "No Scrubs" de TLC ca melodie tematică. Îți va reaminti să îți păstrezi standardele înalte și să nu faci niciodată compromisuri în ceea ce privește limitele tale. În plus, are un ritm grozav.

Gemeni: "Wannabe" de Spice Girls

Zburători, nestatornici, nesiguri - acestea sunt doar câteva dintre stereotipurile asociate cu Gemenii. Deși este adevărat că te răzgândești foarte des, nu este din cauză că nu te poți angaja. De fapt, ești una dintre cele mai loiale persoane. "Gemenii sunt fluturii sociali al zodiacului, iar prietenia este mai importantă pentru ei decât aproape orice", confirmă Stardust. "Cu echipa potrivită care să îi susțină, Gemenii pot cuceri lumea". Acesta este motivul pentru care Stardust sugerează să asculți imnuri optimiste de împuternicire a BFF, cum ar fi clasicul Spice Girls "Wannabe". Îți va reaminti despre lucrurile (și oamenii) care contează cu adevărat în viață.

Rac: "That's What I Like" de Bruno Mars

A fi Rac înseamnă să fii cunoscut ca fiind cel emoțional și sensibil din grupul tău de prieteni sau din familie. Nimeni nu știe cum să-i sprijine pe ceilalți în momentele de nevoie ca tine. Cu toate acestea, din cauza naturii tale hrănitoare, poți avea tendința de a uita de iubirea de sine. "Pentru tot timpul pe care îl petrec având grijă de alte persoane, Racul adoră să fie răsfățat în schimb", explică Stardust. Ai nevoie de un cântec care să-ți amintească faptul că a fi ambițios nu este egoist și că este important să te pui pe primul loc uneori. "That's What I Like", de Bruno Mars, îți va da puterea de a vorbi și de a atinge ceea ce îți dorești de la viață fără să te simți vinovată.

Leu: "Big Energy" de Latto

Indiferent unde te duci sau ce faci, toate privirile se îndreaptă spre tine, Leo. Poate că este vorba de personalitatea ta caldă și primitoare, sau poate că nu ți-e frică să te expui, dar nu se poate ascunde personalitatea ta mai mare decât viața. "Întotdeauna poți recunoaște un Leu după fanfaronada și energia lor, așa că au nevoie de o melodie tematică care să aibă aceeași putere", spune Stardust. Ea spune că este greu să găsești un singur cântec care să întruchipeze pe deplin tot ceea ce înseamnă Leu, dar "Big Energy" de la Latto se apropie. Acesta vorbește despre natura ta pasională și validează faptul că a avea o personalitate mare nu este un lucru rău.

Fecioară: "Truth Hurts" de Lizzo

Îți va fi greu să găsești pe cineva mai sensibil și mai logic decât acest semn de pământ. Firea ta extrem de atentă înseamnă că sesizezi o problemă înaintea oricui altcuiva și nu te temi să lupți pentru ceea ce crezi atunci când situația o justifică. "Fecioara ar putea fi numită perfecționista zodiacului, dar asta doar pentru că știi că pentru ca lucrurile să fie bine făcute - trebuie să le faci singură", spune Stardust. Ea recomandă să asculți melodii care îți sporesc încrederea, precum "Truth Hurts" de Lizzo, pentru a te ajuta să te înrădăcinezi în puterea ta. Nu uitați că opiniile dumneavoastră contează, chiar dacă sunt împotriva curentului.

Balanță: "I Want It That Way" de Backstreet Boys

Balanțele sunt adesea numite indecise. Dar, în ciuda stereotipurilor conform cărora ești o persoană care mulțumește oamenii și care nu știe niciodată ce vrea, ești de fapt foarte hotărâtă. Și pentru că ți-ai construit o reputație de jucător de echipă, ai mai multe șanse ca lucrurile să iasă așa cum vrei tu atunci când pui piciorul în prag. "Atunci când Balanța își pune ochii pe ceva ce își dorește, nimic nu îi poate sta în cale", explică Stardust. "I Want It That Way" a celor de la Backstreet Boys îți va ridica moralul și te va ajuta să te concentrezi pe faptul că a fi direct cu privire la ceea ce îți dorești este un pas important pentru a-l obține.

Scorpion: "Unwritten" de Natasha Bedingfield

Scorpionii sunt oameni cu puține cuvinte, deseori văzuți ca tipuri evazive sau misterioase. Dar ai o mulțime de calități pozitive care te fac un prieten grozav. Deși la suprafață nu te comporți ca un semn de apă, ești profund motivat de intuiția și sentimentele tale. Ești surprins că nu ai primit o melodie mai sinistră? Deși a apărut, capacitatea ta de a te adapta la orice situație este ceea ce a determinat-o în cele din urmă pe Stardust să aleagă "Unwritten" de Natasha Bedingfield. Este un memento că până și cele mai întunecate vremuri promit zile mai luminoase. "Scorpionul este semnul schimbării, iar ei știu că viitorul le rezervă întotdeauna un nou capitol, motiv pentru care se vor identifica cu acest clasic", spune ea.

Săgetător: "Soak Up The Sun" de Sheryl Crow

Neînfricat și aventuros, trăiești momentul. Ca semn de foc, nu ai nicio problemă în a-ți lăsa personalitatea să strălucească și preferi să te menții deschis la experiențe noi decât să ai un plan pe cinci ani. Unii ar putea spune că este iresponsabil, dar tu îți vezi flexibilitatea ca pe un punct forte. "Săgetătorii se ocupă de distracție și se bucură de micile momente din viață", notează Stardust. "Le place să mențină lucrurile ușoare și nu transpiră pentru lucrurile mărunte". "Soak Up The Sun" de Sheryl Crow este o melodie clasică de cântat, cu vibrațiile perfecte pentru a păstra lucrurile reci și optimiste, fie că te urci în avion spre următoarea destinație internațională, fie că mergi cu trenul în timpul navetei de dimineață.

Capricorn: "Motivation" de Normani

Capricornii știu cum să se grăbească. Sunt multe lucruri pe care cauți să le faci în viață și, deși știi că ai abilitățile necesare, îți faci griji că nu vei avea timp. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ai probleme în a spune nu lucrurilor, ceea ce te poate duce la epuizare dacă nu ești atent. Imnul tău de putere ar trebui să fie un cântec care să te facă să mergi înainte și să te concentrezi asupra motivului pentru care muncești atât de mult - cum ar fi "Motivation" de Normani. "Nimeni nu simte dorința de a reuși ca Capricornul, iar acest cântec este modalitatea perfectă de a-i înfierbânta și de a le reaminti de obiectivele lor", explică Stardust, potrivit bestlife.com

Vărsător: "Alien Superstar" de Beyoncé

Vărsătorii sunt foarte intelectuali, excentrici și creativi. Îți place să mergi împotriva curentului și ai un mod natural unic de a privi lumea. "Fiind rebelul zodiacului, nu există un cântec mai bun pentru a descrie energia de șef absolut pe care o întruchipează fiecare Vărsător", spune Stardust despre "Alien Superstar", de Beyoncé. Ea recomandă să asculți oricare dintre melodiile de pe albumul Renaissance, dar aceasta îți va reaminti că lumea are nevoie de gânditori out-of-the-box ca tine și că nu ar trebui să lași niciodată opiniile altora să te doboare.

Pești: "Dreams" de Fleetwood Mac

Spiritual, mistic și intuitiv, ai o conexiune naturală cu tot ceea ce este creativ, Pești. Capacitatea ta de a gândi la scară mare și de a te folosi de latura ta fantastică îți oferă o abilitate unică de a-ți urmări visele. Cu toate acestea, imaginația ta poate obține și ce e mai bun din tine; ești foarte sensibil și ai tendința de a te retrage atunci când ai nevoie de un moment de singurătate. În loc să fugi de tendințele tale introvertite, de ce să nu alegi o melodie care să le îmbrățișeze și să te încurajeze să îți simți sentimentele? Stardust îți recomandă "Dreams" de Fleetwood Mac. "Peștii sunt romantici fără speranță care vor să creadă în ce e mai bun în ceilalți și să păstreze momentele dulci ale vieții cât mai mult timp", spune ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel