Cântăreţul Chris Stapleton, marele câştigător la Country Music Association Awards 2021

Data publicării:
Chris Stapleton, captură youtube
Descriere foto: Chris Stapleton, captură youtube

Recitaluri pline de forţă şi distincţii care au recompensat diversitatea au marcat cea de-a 55-a ediţie a Country Music Association Awards (CMA), gală care a revenit la formatul cu public pentru prima dată după debutul pandemiei de COVID-19.

Cântăreţul Chris Stapleton a obţinut patru premii printre care ''Male Vocalist of the Year'', Luke Combs a fost desemnat ''Entertainer of the Year'', iar cântăreaţa Carly Pearce, interpreta hitului ''I Hope You're Happy Now'', fost recompensată cu distincţia ''Female Vocalist of the Year''.

Jennifer Hudson, care a interpretat-o pe Aretha Franklin în filmul ''Respect'', i-a adus un tribut emoţionant legendarei cântăreţe pentru a celebra conexiunea acesteia cu muzica country, iar Eric Church a cântat melodia country-rock ''Heart on Fire'', reprezentaţie care s-a finalizat printr-un spectacol impresionant cu flăcări.

Gala de miercuri seară a marcat revenirea evenimentului post-pandemie după ce ediţia de anul trecut a CMA s-a desfăşurat fără tradiţionalul covor roşu, când doar o parte dintre invitaţi au primit permisiunea de a intra în sală, iar mai mulţi interpreţi s-au retras din cauza cazurilor pozitive de COVID-19.

Ediţia de anul acesta a marcat revenirea spectatorilor pe Bridgestone Arena din Nashville.

''Avem fani!'', a spus cu entuziasm Luke Bryan, gazda ceremoniei.

Spectacolul a abordat o serie de teme referitoare la egalitatea de gen, rasială, precum şi a comunităţii LGBT.

''Nu poţi fi un tip care să-şi facă singur toate introducerile astea în 2021!'', a spus artista Elle King lui Bryan după ce a urcat pe scenă pentru a prezenta Zac Brown Band. ''Nu mai suntem la ediţia din 1994 a CMA''.

Cântăreaţa Mickey Guyton, nominalizată în categoria ''New Artist of the Year'', a oferit o interpretare plină de forţă a melodiei ''Love My Hair'', alături de Brittney Spencer şi Madeline Edwards. Trioul a fost prezentat de Faith Fennidy, o adolescentă de culoare care a fost exmatriculată în 2018 după ce a venit la şcoală cu părul împletit, coafură ce nu era permisă de regulamentul şcolii din Louisiana unde aceasta învăţa.

''Artistul care urmează a creat acest cântec pentru a se asigura că fetele ca mine se simt văzute şi iubite'', a spus Fennidy. ''Aşa poţi transforma ceva foarte dureros într-o experienţă foarte pozitivă''.

Cântăreţul T.J. Osborne care, alături de fratele său, John, a câştigat pentru a patra oară categoria ''Vocal Duo of the Year'', a vorbit pe scenă despre identitatea sa gay. ''Mereu am simţit, cu adevărat, că, din cauza sexualităţii mele, nu va fi niciodată posibil să fiu aici'', a spus el.

Premiul ''The New Artist of the Year'' a fost câştigat de cântăreţul Jimmie Allen, concurent în cadrul emisiunii ''Dancing With the Stars'', care a vorbit pe scenă despre dificultăţile pe care a fost nevoit să le depăşească după ce s-a mutat în Nashville şi a îmbrăţişat cariera muzicală.

''După 10 ani de când sunt aici şi trăiesc în maşină, într-o rulotă, muncind tot felul de slujbe, este extraordinar'', a spus el, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel