"M-a dat lumea dispărută". Ce s-a întâmplat cu Sylvia și de ce s-a retras din vizorul publicului: „A fost un an mai dificil pentru mine”

Data actualizării: | Data publicării:

2023 venea cu întrebări și îngrijorări pentru fanii cântăreței Sylvia. Dispariția ei din mediul online i-a făcut pe cei care îi urmăreau activitatea cu sufletul la gură să își pună întrebări referitoare la ce se întâmplă cu frumoasa blondă.

Chiar dacă aceasta și-a obișnuit fanii cu acțiunile ei extravagante, niciodată nu a fost atâta liniște pe paginile ei de social media.

Yoga și meditația ghidată, noile pasiuni ale Sylviei

În urmă cu câțiva ani, frumoasa cântăreață a ales să își dedice viața unor alte pasiuni de-ale ei: yoga și meditațiile ghidate. Obișnuită să pună suflet în tot ceea ce face, rezultatele nu au întârziat să apară, Sylvia câștigând atenția și admirația miilor de urmăritori. Acesta a fost și motivul pentru care, în urmă cu 2 ani, Sylvia a decis să se relocheze pentru câteva luni în Ibiza și să predea yoga, acolo.

" Cred că am ajuns la o etapă în care îmi doresc să pun muzica pe locul doi și să dezvolt alte proiecte și aspecte ale vieții mele. Viața mea s-a schimbat enorm în ultimii ani, la fel și prioritățile, și cred că am foarte multe lucruri minunate de transmis. Principalul focus este acum aplicația Zen, pe care îmi doresc să o transform în cea mai mare și mai complexă platformă de tehnici de relaxare, eliberare și vindecare emoțională, exerciții de dezvoltare personală sau respirație ghidată. În această vară, am filmat în Ibiza primul program de yoga, pentru că îmi doresc ca aplicația să conțină și un studio virtual, cu lecții accesibile, pe care oricine le poate face din confortul propriei case. Nu voi renunța definitiv la muzică, dar, cu siguranță, nu va mai fi o prioritate pentru mine." declara, pentru Cancan, la vremea respectivă Sylvia.

Sfârșitul anului trecut însă, a adus liniștea pe paginile de socializare ale blondei, făcându-i pe cei ce o îndrăgeau să se întrebe ce s-a întâmplat  cu cea care îi delecta cu postările ei spirituale.

Lumină în misterul dispariției Sylviei 

De curând, însă Sylvia a ieșit public și a făcut lumină în misterul dispariției sale.

„Anul trecut a fost un an mai dificil pentru mine, primele două luni ale acestui an mi le-am rezervat să mă ocup de propria sănătate, pentru că fix în ultimele zile din an am avut o gripă super oribilă, nu am mai trăit niciodată în viață mea așa ceva, aia a fost cireașa de pe tort, m-a dat peste cap. Am avut febra, frisoane, dureri de cap, două zile am fost într-un fel de semi-comă, nu mă puteam ridică din pat efectiv. Acum, de o lună și ceva m-am apucat să țin post intermitent, ceea ce mi-a făcut foarte bine”, a declarat Sylvia, conform antenastars.ro.

Chiar dacă problemele par să se fi rezolvat pentru Sylvia, aceasta a decis să își concentreze, de acum încolo, toată atenția pe sănătatea ei,  precum și pe activitatea pe care o desfășura și până acum. Bineînțeles că va reveni și în mediul online, dar nu intenționează să facă din asta o prioritate.

„M-a dat lumea dispărută de tot, nu am mai postat nimic de multe luni și lumea nu știe ce s-a întâmplat cu mine. Eu am avantajul că sunt un om care nu câștigă bani din social media, nu este job-ul meu. Îmi permit să iau o pauză de la social media când simt nevoia. Am avut alte priorități și nu am avut timp și disponibilitate sau energie să mă gândesc că ar trebui să postez pe social media. Viața mea a continuat, am avut concerte în perioada asta, am ieșit cu prietenii, dar nu am mai stat pe social media”, a venit Sylvia cu lămuriri suplimentare.

Cu toate acestea, frumoasa cântăreață a revenit cu o postare emoționantă pentru fanii ei, pe rețelele de socializare

"Back 2 life, back 2 instagram 
După un an extrem de dificil (2022) cu muuuulte “examene” emoționale și multe lecții de asimilat, este timpul să revin în online, cu multă, multă emoție și “fluturi în stomac” :)).

Multe s-au mai întamplat de când nu ne-am văzut în acest spațiu și noul an m-a prins cu sufletul extenuat și cu un metabolism dat peste cap de la tot stresul acumulat și de la cea mai groaznică gripă din viața mea de care am avut parte fix în ultimele zile din an.

Așa că, mi-am rezervat primele două luni din 2023 pentru a mă putea pune pe picioare și pentru a-mi recăpăta echilibrul fizic și emoțional. Mi-am dat voie să fac pași mărunți către o nouă etapă, integrând și vindecând toate furtunile interioare ale anului trecut.

Nu mi-a lipsit social media și am văzut că viața poate fi minunată și fără, dar acum când scriu acest post, conștientizez cât de mult mi-au lipsit oamenii de aici ."

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel