Cântăreaţa rap Cardi B a fost desemnată "Femeia Anului 2020"

Data publicării:
Cardi B, instagram
Descriere foto: Cardi B, instagram

Cântăreaţa rap de origine dominicană Cardi B a fost desemnată miercuri "2020 Woman of the Year" de revista de muzică Billboard.

Cântăreaţa rap de origine dominicană Cardi B a fost desemnată "Femeia Anului 2020"  de revista de muzică Billboard, care a dorit astfel să evidenţieze şi alte aspecte ale personalităţii sale, precum succesul său în afaceri, implicarea în teme de dreptate socială şi abordarea unor subiecte intime considerate până acum tabu, relatează EFE.

Artista newyorkeză în vârstă de 26 de ani a lansat vara aceasta, în colaborare cu solista rap Megan Thee Stallion, cântecul "WAP", care a deschis o dezbatere asupra feminismului şi a suscitat critici din partea sectoarelor cele mai conservatoare pentru versurile explicite legate de plăcerea feminină şi pentru videoclipul prea îndrăzneţ.

Pe obişnuitul său ton colocvial, cântăreaţa a declarat revistei: "Vreau să arăt lumii că poţi face lucruri pozitive şi poţi să fii totodată tu însăţi. Îm place dreptatea socială, îmi place să lucrez şi să fiu creativă. Dar îmi place să celebrez şi propria mea feminitate (pussy)", a spus ea fără menajamente.

Artista, care a doborât recorduri şi a ajuns la premiile Grammy după doar trei ani de la debutul său, a declarat că se pricepe acum mai mult la afaceri, dar a angajat profesionişti pentru a îi revizui contractele pentru linia vestimentară Fashion Nova, sau subscripţia la serviciul de streaming OnlyFans.

În ce priveşte politica, ea şi-a exprimat sprijinul faţă de preşedintele ales, Joe Biden, şi a denunţat lipsa de înţelegere a "susţinătorilor lui (Donald) Trump" faţă de mişcarea Black Lives Matter, asigurând că la protestele împotriva morţii lui George Floyd au avut loc jafuri pentru că "oamenii de culoare sunt asasinaţi în mod injust" şi a pledat pentru angajarea unor poliţişti "cu suflet".

Cântăreaţa, cu milioane de urmăritori pe conturile sale de socializare care au promovat-o, a ţinut să sublinieze "toxicitatea" acestor reţele, exprimându-şi îngrijorarea pentru modul în care fiica ei Kulture, acum în vârstă de doi ani, se va confrunta cu această problemă când va fi mare şi va fi expusă unor comentarii de multe ori "dezagreabile", potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel