Cântăreața Kaira este în doliu. Mama artistei s-a stins din viață

Data publicării:
Kaira și mama ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Kaira și mama ei, sursa foto Instagram

Kaira trece prin cele mai grele momente din viața ei, artista și-a pierdut mama și este prăbușită de durere. 

Mama artistei s-a stins din viață la începutul lunii decembrie, dar abia acum, Kaira a avut puterea să le mărturisească urmăritorilor de pe Youtube prin ce momente sfâșietoare a trecut. 


Kaira a postat pe canalul ei un videoclip în care povestește cu ochii în lacrimi despre trauma pe care a trăit-o în urmă cu aproape 2 luni. Pe toată durata vlogului, Kaira abia a reușit să se abțină din plâns. Parcă nici ea nu voia să se audă spunând acele cuvinte extrem de dureroase. 


„În decembrie 2020, mai exact pe data de 3 decembrie, mama mea a murit. Și Dumnezeule mare, e ceva... pentru care nu te pregătește nimeni pe lumea asta. Cred că a fost cel mai mare șoc pe care l-am avut până la vârsta de 29 de ani. Cea mai groaznică veste și cea mai grea încercare și cea mai dificilă perioadă din viața mea. După perioada asta, toate lucrurile pe care le consideram eu dificile și greu de trecut mi se pare niște mizilicuri”, a mărturisit Kaira cu lacrimi în ochi. 


Mama artistei avea probleme de sănătate, iar în dimineața zilei de 3 decembrie a simțit că respiră mai greu și l-a rugat pe fostul ei soț să o ducă la un cabinet particular. Acolo, însă, a fost prea târziu. Chiar dacă părinții Kairei erau divorțati, se pare că mama artistei și-a găsit sfârșitul în brațele fostului soț.  


„Pe data de 3 decembrie, m-am trezit în jur de 8:30-9 și m-a sunat tata și nu m-am așteptat. Nu am simțit absolut nimic. M-a sunat și mi-a spus... îi tremura foarte tare vocea. Se vedea că plânge, că este ceva în neregulă și îmi spune: ”Anca, pregătește-te pentru ce e mai rău! Mămica ta a murit”. În momentul ăla am simțit că mi-a ieșit sufletul din corp și am început să tremur din mâini și din tot. Nu vă pot explica starea pe care am avut-o atunci. Pur și simplu am simțit că lumea mi s-a prăbușit. Vorbim despre o moarte subită. A făcut edem pulmonar. Ea a mai avut niște probleme cu plămânii”, a mai adăugat artista. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel