Cannes 2021. Ținute spectaculoase. Diane Kruger, Isabelle Huppert şi Eva Herzigova, în ţinute alb şi negru la festival

Data publicării:
Diane Kruger, sursa foto Instagram
Descriere foto: Diane Kruger, sursa foto Instagram

După gala de inaugurare de marţi seară a celei de-a 74-a ediţii a Festivalului de la Cannes, a continuat parada modei pe covorul roşu pe care actriţele Diane Kruger, Isabelle Huppert, Andie MacDowell sau modelele Noel Capri şi Eva Herzigova au păşit în ţinute alb sau negru, duo-ul cromatic preferat al momentului. 

Isabelle Huppert a optat pentru sobrietatea negrului defilând elegantă, enigmatică şi sofisticată într-o rochie ajustată pe corp de la casa Balenciaga, cu guler înalt şi mâneci lungi. Ţinuta a fost completată de două brăţări de platină cu diamante şi două inele de aur alb. Ca accesorii a preferat o pereche de ochelari de soare cu lentile mari negre.

 

Diane Kruger a asistat la proiecţia filmului "Toust c'ést bien paseé" într-o rochie Armani semitransparentă şi vaporoasă ornată cu şiraguri de pietre strălucitoare.

 

Andie MacDowell a preferat însă albul pentru o rochie dreaptă cu paiete, cu drapaj elegant pe umăr drept şi decoltată de la Versace, pe care a completat-o cu accesorii argintii asortate cu şuviţele sale. Singura notă de culoare a fost rujul roşu strălucitor.

 

Invitată să asiste la proiecţia filmului "Everything went fine", fiica cântăreţului Luis Miguel, Michelle Salas, cunoscută în lumea modei şi una dintre "influencer-ele" momentului, a strălucit într-o rochie albă model sirenă cu decolteu în V de la casa de modă Pronovias.

 

Tot în alb şi-au făcut apariţia top modelele Noel Capri şi Candice Swanepoel, în rochii diafane cu spatele gol şi guler halter, presărate cu strasuri strălucitoare, de la firma italiană Etro.

 

Eva Herzigova, fană a pantalonilor, a păşit cu autoritate pe covorul roşu îmbrăcată într-o bluză romantică din organza cu volane combinată cu o pereche de pantaloni cu paiete, creaţie a designerei Alberta Ferretti, pusă în valoare de un set de bijuterii de la firma Chopard.

 

Duo-ul cromatic alb-negru, triumfător în a doua zi de proiecţii de la Cannes, a fost ales şi de Sophie Marceau, care a purtat o rochie cu decolteu asimetric şi spatele gol de la firma Valentino.

 

A făcut notă aparte bloggeriţa germană Leonie Hanne, care a preferat o rochie verde voluminoasă din tul în mai multe straturi şi volane, ornată cu pene, o creaţie pusă în valoare de cele 1.500 de diamante prezente în bijuteriile sale, notează Agerpres. 

 

Penele au fost prezente şi în creaţia purtată de modelul Lorena Rae, care a optat pentru o rochie în tonuri "nude" de la Elie Saab şi bijuterii de la Boucheron.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel