Când vine vorba de vacanțe, nici măcar pandemia nu o oprește. Delia, o nouă aventură

Data publicării:
Delia, instagram
Descriere foto: Delia, instagram

Delia este o împătimită a vacanțelor de lux și nu a putut rezista tentației de a zbura peste hotare, nici  în plină pandemie de coronavirus. Astfel că, împreună cu soțul ei și-au făcut bagajele și au pornit spre o nouă destinație de vis.

Delia este renumită pentru vacanțele de lux pe care le are de câteva ori pe an și că nu îi place să stea locului. Artista și soțul ei, Răzvan Munteanu, aleg cele mai frumoase destinații pentru vacanțele lor. Recent, cei doi au plecat în  Cappadocia, o destinație foarte populară pentru românii care își fac vacanțele în Turcia. Artista nu s-a zgarcit deloc și a scos o avere din buzunar! Ce-i drept, peisajul de acolo merită toți banii.

Artista nu a uitat de fanii ei și a publicat, ca de obicei, imagini de vis din paradis

Așa cum i-a obișnuit pe fani, Delia postează adesea numeroase fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare și chiar și-a făcut și o pagină de instagram, unde postează doar fotografii din vacanță.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kelebekcavehotel

O postare distribuită de Delia (@delia) peGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel