Când va reveni Cristina Cioran pe micile ecrane. Ce anunț a făcut actrița: „Deocamdată mă concentrez la alte lucruri”

Data publicării:
Cristina Cioran, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, sursa foto Instagram

Cristina Cioran se bucură din plin de rolul de mămică. Când va reveni vedeta la TV?

Cristina Cioran a trăit spaima vieții ei atunci când a născut prematur, la doar 29 de săptămâni. Actrița a ajuns de urgență la spital, iar sarcina s-ar fi declanșat din cauza unei toxiinfecții alimentare. 


Cristina Cioran a stat departe de fiica ei mai bine de o lună de zile, iar dorul a fost greu de suportat pentru proapăta mămică. 


Acum că micuța a ajuns acasă, Cristina Cioran se dedică sută la sută creșterii ei și spune că nu are de când să plece prea curând de lângă ea. 


Actrița spune că nu vrea să apară deocamdată la TV mai ales că este în concediu de maternitate. Cristina Cioran vrea să se ocupe doar de creșterea fetiței ei. 


„Deocamdată mă concentrez la alte lucruri, la fetiță, nu mă gândesc la altceva. Nu sunt disperată să apar.


Nu-mi fac planuri acum pentru a reveni în tv, am alte priorități. Momentan sunt în concediu de maternitate”, a declarat Cristina Cioran pentru impact.ro.


Cristina Cioran și soțul ei nu își mai pot lua ochii de la fetița lor. Actrița spune că Ema este foarte cuminte, nu plânge noaptea, doar se trezește din trei în trei ore. 


„Sunt foarte fericită. Nu ne putem lua ochii de la ea. Sunt foarte emoționată, și eu, și Alex, și mama care e aici, lângă noi. Am trăit sentimente contradictorii, a fost foarte ciudat.


Acum este liniște și pace. A fost greu să o văd o dată pe săptămână, dar până la urmă sănătatea ei și starea ei erau cele mai importante. Așa că am trecut fără egoism peste asta.


Am tot felul de stări și sentimente, sper să nu se agraveze. Acum, că a venit fetița, să fie totul mai ușor și mai liniștit”, spunea Cristina Cioran după externarea fiicei sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel